kokos89 12 Napisano Kwiecień 15, 2021 i powiedział ze taki facet co miał dużo kobiet i miał ich ze 100 bedzie wierniejszy swojej stałej partnerce bo on już wszystkiego doświadczył niż taki co miał np 2-3 kobiety w łóżku bo nie miał ich bo nie mógł i jak mi się trafi okazja to zdradzi. Nie jestem pewna czy to był psycholog bo może jakiś psychol ale kiedys tez gadałam z psycholożką co tez pieprzyła od rzeczy wiec nie ma co na profesje chyba patrzeć. 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 15, 2021 To nie ma związku z ilością partnerów, a możliwościami i podejściem do życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Kwiecień 15, 2021 2 godziny temu, kokos89 napisał: i powiedział ze taki facet co miał dużo kobiet i miał ich ze 100 bedzie wierniejszy swojej stałej partnerce bo on już wszystkiego doświadczył niż taki co miał np 2-3 kobiety w łóżku bo nie miał ich bo nie mógł i jak mi się trafi okazja to zdradzi. Nie jestem pewna czy to był psycholog bo może jakiś psychol ale kiedys tez gadałam z psycholożką co tez pieprzyła od rzeczy wiec nie ma co na profesje chyba patrzeć. Chyba w to nie wierzysz hehe. Mam psychologa w rodzinie i w sumie nie wiem za co ludzie jej płacą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Kwiecień 15, 2021 (edytowany) Druhu podrywa każdą i pyta dlaczego jest taki zayebisty Edytowano Kwiecień 15, 2021 przez NieznajomyOn 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Kwiecień 15, 2021 1 minutę temu, TakaJedna napisał: A na koniec daje im porządnego kopa w tylek... Uuu... Łamacz kobiecych serc Bo chce coś w zamian tylko dla siebie i nie dba o Was Nie to co inni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Kwiecień 15, 2021 chce cie rim cim cim to tak se gada kreatywny psycholog Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Kwiecień 15, 2021 5 minut temu, kociełezki napisał: chce cie rim cim cim to tak se gada kreatywny psycholog Tak przykro, bo kobietki zakochane czekają na ten ''magiczny'' ruch i lipa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Kwiecień 15, 2021 5 minut temu, NieznajomyOn napisał: Tak przykro, bo kobietki zakochane czekają na ten ''magiczny'' ruch i lipa pełno psychologow, pick up artistow i czarodziejow jak np Przemek : P chyba lepiej byc soba po prostu jakimkolwiek sie jest xd nie pasuje komus to trudno. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Kwiecień 15, 2021 2 minuty temu, kociełezki napisał: pełno psychologow, pick up artistow i czarodziejow jak np Przemek : P chyba lepiej byc soba po prostu jakimkolwiek sie jest xd nie pasuje komus to trudno. Bo nie zaśpiewał im serenady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Kwiecień 15, 2021 jakis głupi psycholog toz on jest od tego by kazdy przypadek indywidualnie rozpatrywac a nie metode prawdopodobienstwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Kwiecień 15, 2021 8 minut temu, NieznajomyOn napisał: Bo nie zaśpiewał im serenady z dachu zrzucic to kocisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 15, 2021 2 minuty temu, Anastazja 94 napisał: W ten sposób. Mi się Druhu wspomniał bo kiedyś pisał żeby otworzyć poradnie psychologiczna Wybij mu to z głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 15, 2021 Przed chwilą, Anastazja 94 napisał: Ja ? Z jakiej racji ? Skoro Tobie to zaproponował, masz połowę głosu decyzyjnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 15, 2021 A tak na marginesie, co z tematem o wróżbach i dziwnych zdarzeniach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Kwiecień 15, 2021 10 minut temu, kociełezki napisał: z dachu zrzucic to kocisko To zrzuć go bo szkoda mi szpady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 15, 2021 1 minutę temu, Anastazja 94 napisał: Trzeba jutro ruszyć z tym tematem. Dziś jestem zmęczona po całym dniu chwila i spać . Jutro założę Piątek to dobry dzień. Jutro planuję spędzić go z Kafe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Kwiecień 15, 2021 1 minutę temu, Anastazja 94 napisał: Trzeba jutro ruszyć z tym tematem. Dziś jestem zmęczona po całym dniu chwila i spać . Jutro założę A znasz Damo tarota może ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Kwiecień 15, 2021 20 minut temu, Anastazja 94 napisał: Nie znam w piątek założę temat. Także zapraszam. Możemy o wszystkim z tym związane popisać. Myślę, że nie powinnaś znać tych kart Anastazja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach