Julia000 0 Napisano Kwiecień 18, 2021 Widzelismy sie 3 razy czy ja tez moge napisac czy zaproponowac spotkanie czy raczej zawsze facet musi pisac pierwszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julia000 0 Napisano Kwiecień 18, 2021 Ostatnio widzielismy sie w srode i tylko pytal jak pracuje powiedzialam ze jeszcze mam jedna zmiane i w piatek siostra przyjezdza, a potem mam urlop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Kwiecień 18, 2021 Pisz śmiało. Niech też widzi że nie jest Ci obojętny. Bierz jak swojego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julia000 0 Napisano Kwiecień 18, 2021 Tak napisalam ze ide w srode z siostra na sniadanie i ze jak ma czas i ochote to moze isc z nami ze bedzie mi milo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julia000 0 Napisano Kwiecień 19, 2021 Napisalam poznym wieczorem i jeszcze nie odpisal chyba juz nie odpisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach