Gość Benniee Napisano Kwiecień 23, 2021 IHAA! Iksde babko, Witam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 23, 2021 6 minut temu, Benniee napisał: IHAA! Iksde babko, Witam. nie chce mi się nic dziś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 23, 2021 2 minuty temu, Benniee napisał: Nie chce Ci się, bo dziś piątek. Ja się obudziłem jak debyl o 6, a mogę spać do której mi się żywnie podoba i nie korzystam. Przesyłam wnukową energię witalną. Nie ma sprawiedliwości na tym świecie. Błogosławię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 23, 2021 2 minuty temu, Benniee napisał: To prawda, nie ma. Pośpię sobie jeszcze, a przynajmniej spróbuje. Mogę za Ciebie też się przespać. Nieludzka pora, współczuje babko... Już doszłam do siebie. Śpij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 23, 2021 2 minuty temu, Benniee napisał: To idę. Miłego dnia i smacznej kawusi życzy wnuk z rodzinką. (Na miarę starych bab z Facebooka) ️ Ajlajkyt. Wysyłam gify jak jelenie na rykowisku pjotera niczym stara Halyna. Piękne ❤ jak model. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 23, 2021 dla Ciebie z rana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 23, 2021 Idę spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 23, 2021 Śpisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 23, 2021 2 minuty temu, Benniee napisał: Dziękuje Spać mi nie dasz, a my się z Leżakiem kładziemy. Nie ma spania w czasie siodłania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 23, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Tylko trochę... Proszę. 🥺 Razi mnie poranne światło, co za debyl kupuje transparentne zasłony. Dlatego mam już ciemne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 23, 2021 2 minuty temu, Googas napisał: dno sięgające zenitu cala wasz bazgrajaca tu piątka jest tak nudna ze chce sie wyć z rozpaczy To wypad z baru, bo nie pasujesz do elity. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 23, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Menele nie śpią o tej porze, bo łykają denaturat za dino. Chłop się pewnie jeszcze nie zdążył napić dlatego taki drażliwy. Odjeżdżam tyłem na kucu. Bawcie się dobrze. BEZE MNIE. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 23, 2021 4 minuty temu, Benniee napisał: Jutro będziesz miał ten przywilej jeśli Boni Blu niedoszła księżna z Bożej łaski pozwoli. Nie pozwoli. Pan od rana woli się popisywać siłownio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 23, 2021 Przed chwilą, Googas napisał: Samo pisanie do ciebie urąga mojej godności, twoja maluczkość jest wręcz porażająca co bardzo wyraźnie pokazuje to z kim i oczym na tym forum piszesz. Jestes w bardzo dobrej komitywie z tym łyszkowickim czymś i samo to dyskredytuje i dyskwalifikuje cię na zawsze na tym forum. Czujesz namiastkę władzy zgłaszając tematy. Rozumiem. Lecz to nic nie zmieni w twoim życiu. Idź i spożyj wysokoprocentowy trunek lu chwale naszej ojczyzny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 23, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: Rozumiem babko. Przywileje nie mogą dotknąć każdej grupy społecznej. Nie zasne już chyba, lipa, bo pewnie padnę szybko, a czeka mnie prywatka na królewskim dworze. Stańczyku Ty. Nie ma sprawiedliwości... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 23, 2021 Won. Pa. Księżna Szwecji was żegna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach