Advinka1987 0 Napisano Kwiecień 24, 2021 Witam czy są tu Panie które maja dobre doświadczenia z tabletkami Dionelle? Zaczynam właśnie opakowanie i bardzo boje się skutków ubocznych szczególnie przytycia. Takie dobrał mi lekarz są ponoć delikatne ale chciałabym usłyszeć wasze opinie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Kwiecień 28, 2021 Jak obawiasz się skutków ubocznych, to nie warto brać hormonów. Można kontrolować dni płodne np. na termometrze owulacyjnym (ja mam Cyclotest MySense) i w dni płodne zabezpieczać się mechanicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misia 83 0 Napisano Maj 4, 2021 Ja stosuje pigułki dionelle i nie mam żadnych skutków ubocznych , biorę już 3 opakowanie i dobrze się po nich czuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monikapp25 Napisano Maj 4, 2021 Ja osobiście polecam microgynon21. Biore 5 lat, nie przytyłam. Waga ta sama . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach