Onna.3. 281 Napisano Kwiecień 25, 2021 Czy oglądaliście ten serial ,,Kto zabił Sarę''? Co o nim sądzicie, wyjaśni się ta zagadka tytułowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 25, 2021 Nie znam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Kwiecień 25, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Nie znam. Żałuj, niezły jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Kwiecień 25, 2021 1 minutę temu, banita wolności napisał: obejrzalem 1 odcinek i tak w sumie mnie niezaciekawił i kminilem ostatnio czy kontynuowac, warto ?? Dlaczego Cię zniechęcił? Ja jestem już po 6 odcinku i powiem Ci, że naprawdę warto. Bardzo dużo jest takich wątków, które zaciekawią niejednego smakosza kina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Kwiecień 25, 2021 Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Kwiecień 25, 2021 3 minuty temu, banita wolności napisał: wlasciwie nie wiem, wkurzyla mnie jedna akcja, taka z dopy, co weszli mu na chate, uderzyli go i zostawili, to po prostu nie mialo sensu A no bo tu chodziło o zastraszenie go, za tym stal tatusiek Lazcano, obłudny typ swoją drogą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Kwiecień 25, 2021 Przed chwilą, banita wolności napisał: polecam ci serial na netflixie "ku jezioru" Ok, może potem sobie na niego zerknę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Kwiecień 25, 2021 Zapraszam chętnych do dyskusji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach