BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 (edytowany) Kto ostatni ten fujara. Edytowano Kwiecień 29, 2021 przez BoniBluBabciaBandzior Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Nadal nie mam tej foki, a przyda się. Jej mientkość ukoi twe smutki lepiej niż kieliszek wódki. Urocze łapki i obły ogonek uchronią Cię, wnuku, od strasznych bram Tworek. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 666 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Kwiecień 29, 2021 O tej porze?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 Ja tu jeszcze wrócę i sprawdzę czy śpicie! A ręce mają być na poduszkach, a nie na grūszkach! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Kwiecień 29, 2021 8 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Ja tu jeszcze wrócę i sprawdzę czy śpicie! A ręce mają być na poduszkach, a nie na grūszkach! Boje się sam spać. Musiałabyś się położyć obok mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 Moja foka ma na imię Henryk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Kwiecień 29, 2021 Tylko zboki tulą foki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Kwiecień 29, 2021 1 minutę temu, Niby normalny napisał: Nie jestem z aliexpres Dlatego nie będziesz tulony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 1 minutę temu, Niby normalny napisał: Nie jestem z aliexpres Ale ładną masz mordę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Kwiecień 29, 2021 30 minut temu, KorpoSzynszyla napisał: Idziesz do czarownicy a ona cię zamienia w poduszkę-foczkę i wysyła do Boni ! Dobry plan ale ona mnie raczej nie lubi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Kwiecień 29, 2021 2 minuty temu, irukangi napisał: Na motorze ? Choć do bramy, pogadamy Tak serio, to umówiłem się na rower i na spacery w najbliższym czasie z trzema dziewczynami, ale z Tobą na motorze też bym się przejechał, jakbyś był z mojej dzielni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 Mam swoją poduszkę i tyle. Wystarczy. Na resztę kładę już lachę. Elo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 Widocznie tak musi być ✌ ołwer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 29, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Widocznie tak musi być ✌ ołwer Zrób mi masaż. To nigdy Ci nie zapomnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 1 minutę temu, Druhu napisał: Zrób mi masaż. To nigdy Ci nie zapomnę. Czy ja wyglądam jak twoja baba na posyłki, gejsza pjerdolona? Nie sądzę, więc bujaj grūchę i nie zaczynaj tym tonem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 Przed chwilą, KorpoSzynszyla napisał: Zazdraszczam Henryczka ! Żartowałam. To foka foka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 Przed chwilą, pęd sosny napisał: dno jak zawsze Z tego słynę i z tą falą płynę. Jeden geniusz wystarczy, ja wrócę na tarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 Przed chwilą, pęd sosny napisał: kto pisze w jej tematach? jak zwykle trójka hejterów! A ty czwarty, geniusz nieodparty. Pełen charyzmy i czaru z minimum nieogaru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 1 minutę temu, pęd sosny napisał: wrocisz ale po banie Najpierw sränie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Kwiecień 29, 2021 29 minut temu, pęd sosny napisał: wrocisz ale po banie Jak na razie Ty jesteś najczęściej banowany po Przemku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 30, 2021 5 minut temu, EIciaa napisał: Najlepsze to jest chodzenie za innymi i powtarzanie że są na poziomie dna Niech się pocieszy czymkolwiek Gliwicki kloszard. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 30, 2021 22 minuty temu, Szyderca bezlitosny napisał: A co innego ta popierdółka z biedaszybu mogłaby w życiu robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Kwiecień 30, 2021 1 minutę temu, pęd sosny napisał: a co może nie?? powtarzam, wasza piątka stalkerkerów w znacznym stopniu zaniża poziom tego forum dyskusyjnego i mnie sie to nie podoba. Wskaż własnego posta, który ma wartość merytoryczną. Sam w kółko gadasz o własnych obiadach albo o tym, że nas zbanują. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Kwiecień 30, 2021 (edytowany) 2 minuty temu, samiec_mewy_srebrzystej napisał: Ale wiesz Agent, to jest ciekawe: bo przysiągłbym że Kotarba na tym koncie więcej postów niż 47 natrzepał; czyżby minimalnie zmieniał nazwę że się nie skapnąłem? Nazwa Pęd Sosny pierwotnie należała do Moona. Kotarba tworzy nowe konta z niewidocznym ciągiem znaków wstawianych pomiędzy różne litery - jest trochę możliwości. Wyglądają tak samo, ale tylko pozornie. Nieustannie jest banowany za hejt, ale powraca. Edytowano Kwiecień 30, 2021 przez agent of Asgard 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 30, 2021 54 minuty temu, pęd sosny napisał: a co może nie?? powtarzam, wasza piątka stalkerkerów w znacznym stopniu zaniża poziom tego forum dyskusyjnego i mnie sie to nie podoba. Stalkerów? A kogo my stalkujemy? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Kwiecień 30, 2021 (edytowany) 10 minut temu, pęd sosny napisał: rym cym cym tra la la wierszyk twoj to żenada Zacny Grzesiek tu na forum szuka dziewcząt do amorów. Choć czterdziestkę już przekroczył, nigdy dotąd nie zamoczył. Bo zalotnik z niego marny. Raz na pomysł wpadł koszmarny i w prywatnej wiadomości swego uja śląc w całości nie pomyślał o umyciu swego ptaka nigdy w życiu. Edytowano Kwiecień 30, 2021 przez agent of Asgard 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Kwiecień 30, 2021 Ja udzielę Ci porady, zamiast szukać tutaj zwady, wiadomości me ignoruj i z zazdrości już nie choruj. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Kwiecień 30, 2021 2 minuty temu, EIciaa napisał: Bardzo ładne te wiersze ale pamiętasz co obiecałeś ? Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 30, 2021 Sraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach