NieznajomyOn 627 Napisano Kwiecień 29, 2021 1 minutę temu, 90%cacao napisał: Ja też nie. Na szczęście zaraz zbijam stąd. Często ostatnio przede mną uciekasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 29, 2021 1 minutę temu, 90%cacao napisał: Ja też nie. Na szczęście zaraz zbijam stąd. Tylko nie poprawiaj wlosów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 29, 2021 26 minut temu, Niburdiama napisał: A co powiesz? co myślę o jej zachowaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 29, 2021 Przed chwilą, 90%cacao napisał: Wiem o co kaman. Bardzo uważam na to! Od dziś czeszę się w warkocz, a niesforne kosmyki lakierem potraktuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 Najlepsza to łysa. Nie ma czego odgadniać i śpisz spokojnie jak na wojnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 Przed chwilą, agent of Asgard napisał: Od dziś czeszę się w warkocz, a niesforne kosmyki lakierem potraktuję. On ni gustuje w chlopach. Możesz nosić do kostek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 29, 2021 23 minuty temu, NieznajomyOn napisał: Skoro tak, to masz wyraźny sygnał na tak i działaj tez ma chlopaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 29, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: On ni gustuje w chlopach. Możesz nosić do kostek. Boję się, że pomyśli, że okazałem mu zainteresowanie i mi wpier-doli... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 Przed chwilą, agent of Asgard napisał: Boję się, że pomyśli, że okazałem mu zainteresowanie i mi wpier-doli... Aż Cię gucz zaboli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 29, 2021 3 minuty temu, downhiil napisał: co myślę o jej zachowaniu A co takiego myslisz o Jej zachowaniu? Sadzisz, ze to możliwe, iz mozesz byc moim Kiciusiem jak zasugerowała Bonnie? Ale fakty sie nie zgadzają to chyba nie jestes Kiciusiem i nie zbiorę burzy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 29, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: Aż Cię gucz zaboli. Uuu, tam to na pewno by zabolało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 29, 2021 Dzwoniles dzis do swojej Kiciusi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Kwiecień 29, 2021 3 minuty temu, downhiil napisał: tez ma chlopaka Więc walcz lub odpuść i skończ z brechą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 29, 2021 1 minutę temu, feliz navidad napisał: zawsze myślałam, że chowacie jajka do nogawki, a wy po prostu odgarniacie włosy, sens częstego drapania zrozumiany Tam nie mam włosów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 29, 2021 Jak dla mnie, jeśli gość nie jest projektem, to szuka sobie niedostępnych lasek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 Przed chwilą, feliz navidad napisał: dzwonił zapytać czy umyla wszy Wracaj na bagna, produkcie chowu wsobnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Kwiecień 29, 2021 (edytowany) 3 minuty temu, 90%cacao napisał: "I will fight!" przemo też tak mówi. widac, że świetnie się rozumiecie! Nie znam tego psychopaty i nie piszę do niego jak Ty Wolę pisać z Boni Edytowano Kwiecień 29, 2021 przez NieznajomyOn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Kwiecień 29, 2021 tez tak slyszalam napewno chce atencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 Przed chwilą, feliz navidad napisał: dziś będę z tobą spała ;* A ja będę na ciebie chamsko sräła. Nie mam hamulców ani mięśni budulców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 29, 2021 5 minut temu, Niburdiama napisał: Dzwoniles dzis do swojej Kiciusi? ja? ona nie jest moja i nigdy nie byla, ma swojego mena niech se z nim zyje, wkurza mnie lazi, olewa i tak w kółko. Mozg roz...y przez nia i jakbysmy jakims cudem byli razem pewnie mialbym z nia problemy za to nie chce mi sie odchodzic z pracy teraz przynajmniej chwilowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 29, 2021 2 minuty temu, feliz navidad napisał: To co tam drapiesz? Nic, dlatego włosy odgarniam. Na głowie. Tak na marginesie, to faceci rozstawiają nogi i wypinają tors. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Kwiecień 29, 2021 (edytowany) 4 minuty temu, 90%cacao napisał: ale macie podobny poziom ekspercki Nie jestem tym śmieciem, tak jak Ty prostytutką Coś jeszcze, czy chcesz mieć wyższe IQ niż masz w jego wątkach ? Edytowano Kwiecień 29, 2021 przez NieznajomyOn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 29, 2021 nie dość ze próbując ja odbic grozi mi owierdol to jeszcze nie mam gwarancji ze ze soba bysjy wytrzymali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 O karwasz barabasz. To oznacza, że chłop w tramwaju wysyłał mi dziś feromony z jajec, siedząc w połszpagacie aż mu poszły w guczy gacie. Fak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Kwiecień 29, 2021 Przed chwilą, 90%cacao napisał: Nie kapujesz. jak zawsze Mówiłam o wiedzy praktycznej przy udzielaniu porad, nie o "byciu" kims . To mnie nie obrażaj Królowo, bo to Ty masz problem ze sobą nie ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 1 minutę temu, feliz navidad napisał: wybacz nie mam doświadczenia w siadaniu na twarz, może realizuj się jednak z czepkiem Żałuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 29, 2021 5 minut temu, downhiil napisał: nie dość ze próbując ja odbic grozi mi owierdol to jeszcze nie mam gwarancji ze ze soba bysjy wytrzymali Piękna racjonalizacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Kwiecień 29, 2021 Przed chwilą, 90%cacao napisał: Sądzę, że ty masz mimo wszystko większe. biorąc pod uwagę rozbieznośc teorii twoich porad z pratyką Ty jesteś za to ideałem, bo każdego faceta według nie swojego uznania mieszasz z błotem.Praktykę mam od lat wyuczoną, a Ty wiesz tylko co to seks, bo o miłości nie masz pojęcia. Coś jeszcze Panno Poka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 29, 2021 8 minut temu, downhiil napisał: ja? ona nie jest moja i nigdy nie byla, ma swojego mena niech se z nim zyje, wkurza mnie lazi, olewa i tak w kółko. Mozg roz...y przez nia i jakbysmy jakims cudem byli razem pewnie mialbym z nia problemy za to nie chce mi sie odchodzic z pracy teraz przynajmniej chwilowo Ale czy dzwoniłeś dzis do nieswojej Kiciusi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 29, 2021 7 minut temu, downhiil napisał: nie dość ze próbując ja odbic grozi mi owierdol to jeszcze nie mam gwarancji ze ze soba bysjy wytrzymali właśnie tez mam taki dylemat, ze same zagrożenia, a gwarancji brak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach