licjanowak 0 Napisano Kwiecień 30, 2021 Cześć, poszukuję dobrego stomatologa na Ursynowie. Chodzi mi przede wszystkim o wybielanie oraz kontynuowanie leczenia (aparat ortodontyczny). Kogo polecicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawiala_klara 0 Napisano Kwiecień 30, 2021 Najlepiej udać się do swojego lekarza, każdy ma inne metody leczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
licjanowak 0 Napisano Kwiecień 30, 2021 1 minutę temu, zawiala_klara napisał: Najlepiej udać się do swojego lekarza, każdy ma inne metody leczenia Niestety nie mogę, przeprowadziłam się i nie mam czasu jeździć do rodzinnego miasta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawiala_klara 0 Napisano Kwiecień 30, 2021 Szukasz kogoś na NFZ czy prywatnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
licjanowak 0 Napisano Kwiecień 30, 2021 Przed chwilą, zawiala_klara napisał: Szukasz kogoś na NFZ czy prywatnie? Raczej prywatnie, zależy mi na czasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawiala_klara 0 Napisano Kwiecień 30, 2021 Kiedyś chodziłam do dr Emmy Kiworkowej, może do niej warto spróbować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rosse_roza 0 Napisano Kwiecień 30, 2021 zależy na jakim etapie leczenia jesteś, nie każdy lekarz podejmuje się przejęcia leczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
licjanowak 0 Napisano Kwiecień 30, 2021 Przed chwilą, rosse_roza napisał: zależy na jakim etapie leczenia jesteś, nie każdy lekarz podejmuje się przejęcia leczenia. jak lekarz jest dobry, to bez problemu przejmie leczenie czyż nie? od pół roku noszę aparat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rosse_roza 0 Napisano Kwiecień 30, 2021 1 minutę temu, licjanowak napisał: jak lekarz jest dobry, to bez problemu przejmie leczenie czyż nie? od pół roku noszę aparat piszę z własnego doświadczenia przeprowadzałem się do innego miasta i ciężko mi było znaleźć dobrego lekarza. Sprawdź na Przyczółkowej 219. Tam się kiedyś leczyłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
licjanowak 0 Napisano Kwiecień 30, 2021 Przed chwilą, rosse_roza napisał: piszę z własnego doświadczenia przeprowadzałem się do innego miasta i ciężko mi było znaleźć dobrego lekarza. Sprawdź na Przyczółkowej 219. Tam się kiedyś leczyłem kogoś konkretnie tam polecisz? To klinika Villa Nova? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rosse_roza 0 Napisano Kwiecień 30, 2021 1 minutę temu, licjanowak napisał: kogoś konkretnie tam polecisz? To klinika Villa Nova? tak Villa nova. Dr Emma Kiworkowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
licjanowak 0 Napisano Kwiecień 30, 2021 Przed chwilą, rosse_roza napisał: tak Villa nova. Dr Emma Kiworkowa to już wcześniej ktoś pisał, dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ama33 0 Napisano Maj 26, 2021 Ja mogę polecić Wam stomatologów z Eurodental. Są na prawdę świetni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weronikaciechan 0 Napisano Czerwiec 23, 2021 porządna klinika mialam okazje korzystać z usług Villi Nova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach