BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 WIEDZ, ŻE CIĘ KOCHAM 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 PAPA ANIOŁKI. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 2, 2021 KOCHAM CIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Maj 2, 2021 33 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: WIEDZ, ŻE CIĘ KOCHAM Żebyś ty wiedziała co to jest.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Maj 2, 2021 Tak bywa z miłością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Maj 2, 2021 1 minutę temu, NieznajomyOn napisał: Tak bywa z miłością Ty codziennie nam wrzucasz swoje 365 dni o miłości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Maj 2, 2021 1 minutę temu, Druhu napisał: Ty codziennie nam wrzucasz swoje 365 dni o miłości. Chociaż tyle jej miałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Maj 2, 2021 No i pozdro. Ale nie zazdroszczę XDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Maj 2, 2021 1 minutę temu, Druhu napisał: No i pozdro. Ale nie zazdroszczę XDDDD Ja Tobie również, bo na forum to słabo wypadasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Maj 2, 2021 Przed chwilą, NieznajomyOn napisał: Ja Tobie również, bo na forum to słabo wypadasz Bez znaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Maj 2, 2021 2 minuty temu, Druhu napisał: Bez znaczenia. Szkoda, więc szukaj kobiety skutecznie, a jeśli masz szanuj. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Maj 2, 2021 Przed chwilą, NieznajomyOn napisał: Szkoda, więc szukaj kobiety skutecznie, a jeśli masz szanuj. W jakim celu udzielasz mi tych cennych porad? < te perły z powrotem odrzucił do wieprza > Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Maj 2, 2021 (edytowany) 2 minuty temu, Druhu napisał: W jakim celu udzielasz mi tych cennych porad? < te perły z powrotem odrzucił do wieprza > Odrzuć gdzie chcesz. Trzymaj się. Edytowano Maj 2, 2021 przez NieznajomyOn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Maj 2, 2021 Nie rozumiesz, że piszesz rzeczy które każdy wie, a wychodzisz przed szereg z jakąś reprymendą, pouczeniem. Trzymaj się.. tego na przyszłość, żeby nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Maj 2, 2021 2 minuty temu, Druhu napisał: Nie rozumiesz, że piszesz rzeczy które każdy wie, a wychodzisz przed szereg z jakąś reprymendą, pouczeniem. Trzymaj się.. tego na przyszłość, żeby nie. Każdy wie ? Weź Ty już sper.dalaj do domu koleś serio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Maj 2, 2021 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Maj 3, 2021 36 minut temu, Przystojny Facet napisał: Kaleko, twój jedyny portfel to kieszonkowe starej, zaakceptuj to w końcu Chcialbys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach