downhiil 88 Napisano Maj 3, 2021 "że wystarczy zmienić cos w naszym komunikowaniu, aby uruchomić zupełnie inne zachowanie w innej osobie " tym czasem większość czeka az ta druga osoba cos zrobi zamiast samemu próbować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Maj 3, 2021 1 godzinę temu, downhiil napisał: "że wystarczy zmienić cos w naszym komunikowaniu, aby uruchomić zupełnie inne zachowanie w innej osobie " tym czasem większość czeka az ta druga osoba cos zrobi zamiast samemu próbować Nie większość tylko Ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sempre 21 Napisano Maj 3, 2021 49 minut temu, Kulfon napisał: Nie większość tylko Ty. Nie przesadzaj, każdy boryka się z jakimiś blokadami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Maj 3, 2021 Cos w tym jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Maj 3, 2021 Znowu mam zielony avek, zamiast różowy. Why? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 3, 2021 5 minut temu, Niburdiama napisał: Znowu mam zielony avek, zamiast różowy. Why? moze jesteś kameleonem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 3, 2021 dziś miałem złe sny ze mnie unikala cały czas o niej myślę nawet jak nie chcę, nie wiem po co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Maj 3, 2021 20 minut temu, downhiil napisał: moze jesteś kameleonem Hehe, wolałam rozowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Maj 3, 2021 20 minut temu, downhiil napisał: dziś miałem złe sny ze mnie unikala cały czas o niej myślę nawet jak nie chcę, nie wiem po co Moze to milosc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 3, 2021 21 minut temu, Niburdiama napisał: Moze to milosc? co z tego skoro ona mnie nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TakaTamJedna... 😎 Napisano Maj 3, 2021 24 minuty temu, downhiil napisał: co z tego skoro ona mnie nie chce Ja też niemowę bym nie chciała . Co to za facet jak za grosz nie ma odwagi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Maj 3, 2021 27 minut temu, downhiil napisał: co z tego skoro ona mnie nie chce Mnie też Kitek chyba nie chce, skoro randki nie ma 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 3, 2021 2 minuty temu, Niburdiama napisał: Mnie też Kitek chyba nie chce, skoro randki nie ma moze kiedyś się ockną oboje, pozostaje zadbać o siebie i nie myśleć o tym mnie to kosztowalo tyle myśli i energii, jak zacząłem z tego wychodzic czuje się lepiej, nagle kontakty z ludźmi w pracy zacząłem nawiązywać dogadywac się, a tak to byly tylko te mysli i gowno z tego mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Maj 3, 2021 (edytowany) 7 minut temu, downhiil napisał: moze kiedyś się ockną oboje, pozostaje zadbać o siebie i nie myśleć o tym mnie to kosztowalo tyle myśli i energii, jak zacząłem z tego wychodzic czuje się lepiej, nagle kontakty z ludźmi w pracy zacząłem nawiązywać dogadywac się, a tak to byly tylko te mysli i gowno z tego mam Moze Kitek ma jakąś blokadę. Ja w tej chwili nie mysle o Kitku. Martwi mnie cos innego. Edytowano Maj 3, 2021 przez Niburdiama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 3, 2021 1 godzinę temu, Niburdiama napisał: Moze Kitek ma jakąś blokadę. Ja w tej chwili nie mysle o Kitku. Martwi mnie cos innego. co takiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Maj 3, 2021 9 godzin temu, downhiil napisał: "że wystarczy zmienić cos w naszym komunikowaniu, aby uruchomić zupełnie inne zachowanie w innej osobie " tym czasem większość czeka az ta druga osoba cos zrobi zamiast samemu próbować Ja nigdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 3, 2021 Mój facet tak czeka dlatego niedługo już nie będzie moim facetem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Maj 3, 2021 Ja czekam zawsze na Agatkę bo sraka wszystko rozwiaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Maj 3, 2021 1 minutę temu, kociełezki napisał: Ja czekam zawsze na Agatkę bo sraka wszystko rozwiaze Na pewno człowiekowi lżej, kiedy się dobrze wysra. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4 z przodu 13 Napisano Maj 4, 2021 14 godzin temu, downhiil napisał: "że wystarczy zmienić cos w naszym komunikowaniu, aby uruchomić zupełnie inne zachowanie w innej osobie " tym czasem większość czeka az ta druga osoba cos zrobi zamiast samemu próbować bo 99% ludzi to istoty bierne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Maj 4, 2021 8 godzin temu, downhiil napisał: co takiego? To co się dzieje dookoła. Martwi mnie cala ta sytuacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 4, 2021 9 godzin temu, 4 z przodu napisał: bo 99% ludzi to istoty bierne ludzie są wygodni a zwłaszcza kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach