Gość Benniee Napisano Maj 6, 2021 (edytowany) Niech Wam się przyśni skakun. Edytowano Maj 6, 2021 przez Benniee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Maj 6, 2021 Oyesu. Nie mogę mieć takich małych zwierzątek, boję się, że im krzywdę zrobię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 6, 2021 5 minut temu, agent of Asgard napisał: Oyesu. Nie mogę mieć takich małych zwierzątek, boję się, że im krzywdę zrobię. Pamietam jak moje kotki były małe, najpierw jedna, później druga i w nocy się bałem, że przygniotę. Spałem z nimi jak z niemowlakami. Co do tych pająków, skakuny są najinteligentniejszymi pająkami na świecie. Niepozorne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miss Capricorn 14 Napisano Maj 6, 2021 Skakuniiik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 6, 2021 2 minuty temu, EIciaa napisał: Mój boniu 🥰 dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Maj 6, 2021 Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2117 Napisano Maj 6, 2021 Fajny, niestety tak szybko się ruszają, że nawet niechcący można im krzywdę wyrządzić... w zeszłym roku miałam w ogródku fajnego kwietnika (tez pająk) przez kilka dni nie ruszał się z miejsca Dobrej nocy : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Maj 7, 2021 ale sweet morda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach