downhiil 88 Napisano Maj 10, 2021 pewnie jedyne na co mam szanse to coś na boku jakas znajomość nie wiem czy tego chce co zrobić? nie mam za co jej kochać ale tak jest odkąd sie znamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2021 Napisano Maj 10, 2021 Skup się na sobie bo wpływu na nią nie masz żadnego : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TakaTamJedna... 😎 Napisano Maj 11, 2021 1 godzinę temu, downhiil napisał: pewnie jedyne na co mam szanse to coś na boku jakas znajomość nie wiem czy tego chce co zrobić? nie mam za co jej kochać ale tak jest odkąd sie znamy Kogoś na boku? Przecież ty nie masz stałej partnerki, jesteś sam, więc jak na boku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Maj 11, 2021 Ja tez tesknie za Jego oczami i uściskiem rączki ma takie ładne dłonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Maj 11, 2021 4 godziny temu, TakaTamJedna... napisał: Kogoś na boku? Przecież ty nie masz stałej partnerki, jesteś sam, więc jak na boku? Chyba ma na myśli, że bylby tym drugim w ukryciu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach