Gość Druhu Napisano Maj 12, 2021 Przed chwilą, 90%cacao napisał: a ty jestes po ktorej stronie: grubego pączka czy chudy długopis bez grama mięsnia? O pena nie pytam, bo tu wiem że mikrusek Bez grama mięśnia, chudy, niski. Ale i tak ci się podobam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Maj 12, 2021 Przed chwilą, TakaJedna napisał: Niski, chudy i z małą dupką. Fuj. Ciebie się zawsze fajnie chowa do nory, do jaskini, prośbą o zdjęcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Maj 12, 2021 Nie sądziłem, że sobie mnie wyobrażasz i spędzasz czas na myśleniu o mnie. Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Maj 12, 2021 Czyli: myśli o mnie, wyobraża sobie, gram w jakiejś lidze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Maj 12, 2021 2 minuty temu, TakaJedna napisał: Dziewczynki, śmiało... Ten Pan obskoczyl wszystkie moje koleżanki więc Was też może. Nie krępujcie się. Co do zdjęć, ja nie wysyłam za to on kradnie innym zdjęcia m.in z fb i zakłada fałszywe profile.. Wiem, że kosz boli tym bardziej jeśli ogłaszasz wszem i wobec swoje powodzenie u kobiet teraz siedzi i wymyśla kolejne bajeczki a trzeba przyznać,że jest w tym wiarygodny. No cóż... Sprawa się rypła jak zawsze. Nie wytrzymał ciśnienia i za dużo napisał. Ale kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Maj 12, 2021 TakaJedna, te swoje posty szybko skonsultuj z lekarzem pierwszego kontaktu. Myślałaś kiedyś o terapii, żeby tam mówić to co tutaj piszesz? Czas zacząć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Maj 12, 2021 Czepek madafaka, muszę powiedzieć ci coś miłego, tamta wyżej jest głupsza od Ciebie. Pierwszy szczery komplement w życiu? W Tobie nie wyczuwam podłości, co tamta nawiedzona dzisiaj wypluła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Maj 12, 2021 1 minutę temu, Czepek madafaka napisał: Jeszcze pisz komplementów Komplement: są duże szanse, że kiedyś zmądrzejesz XDDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Maj 12, 2021 Przed chwilą, Czepek madafaka napisał: Jeszcze!!! Komplement: jak dorośniesz, to z Twoją urodą są szanse że poznasz smak prawdziwego szejka i wcale on nie będzie z makodonalda XDDDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach