Agness_81 0 Napisano Maj 12, 2021 Czy ktoś z Was poddał się zabiegowi plastyki uszu? Od lat są one moim koszmarem. Moje uszy odstają i czuję się jak bohaterka Władcy Pierścieni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasixxx 0 Napisano Maj 13, 2021 tak robilam i nie zaluje. wiem, ze to brzmi powaznie, ale zabieg nie trwa dlugo i czlowiek pozbywa sie kompleksow. mi lekarz mowil, ze wlasnie niesymetryczne uszy sa problemem wielu polakow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agness_81 0 Napisano Maj 14, 2021 A czy zabieg boli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
33martyna 2 Napisano Maj 25, 2021 (edytowany) właśnie jestem po zabiegu, do którego przekonał mnie artykuł o plastyce uszu, opublikowany na blogu kliniki vesuna z krakowa chodziłam na laserową depilację, a teraz mają nowego lekarza - dr makowską, która jest chirurgiem. ja jestem zadowolona, bo uszy już nie są moim problemem, ogromna ulga, a i zabieg dla mnie bezbolesny. Edytowano Maj 25, 2021 przez 33martyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
33martyna 2 Napisano Maj 25, 2021 (edytowany) właśnie jestem po zabiegu, do którego przekonał mnie artykuł o plastyce uszu, opublikowany na blogu kliniki vesuna z krakowa, gdzie chodziłam na laserową depilację, a teraz mają nowego lekarza - dr makowską, która jest chirurgiem. ja jestem zadowolona, bo uszy już nie są moim problemem, ogromna ulga, a i zabieg dla mnie bezbolesny. Edytowano Maj 25, 2021 przez 33martyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agness_81 0 Napisano Maj 26, 2021 Niestety z Krakowa nie jestem, ale artykuł przeczytam, ale to jest jeden zabieg czy kilka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
33martyna 2 Napisano Maj 27, 2021 miałam jeden, ale jak się zdecydujesz i gdzieś zapiszesz to możesz zawsze o to zapytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agness_81 0 Napisano Czerwiec 14, 2021 Mam już termin, najpierw konsultacje i jak wszystko będzie okej to będę mieć zabieg, dzięki dziewczyny za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DER-MED 0 Napisano Czerwiec 15, 2021 Świetnie, że podjęłaś taką decyzję Najważniejsze to dobrze czuć się w swoim ciele Daj znać jak będziesz po zabiegu czy jesteś zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
33martyna 2 Napisano Czerwiec 16, 2021 nie ma za co, daj znać jak już będziesz po i czy jesteś zadowolona z efektów, bo to chyba najważniejsze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach