robert kubiczek 0 Napisano Maj 12, 2021 Witam wszystkich,poszukuje starego filmu familijnego Walta Disney'a o wielkim dzwonie na dnie jeziora którego pilnował krokodyl.Film chyba byl zaprezentowany w połowie lat 80tych na programie 2tvp,wydaje mi sie ze w kinie familijnym.Prosze o pomoc w znalezieniu tytułu,lub moze ktoś posiada w swoich zbiorach.Pozdrawiam serdecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malighana 273 Napisano Maj 12, 2021 Może chodzi o film "Warlords of Atlantis" z 1978 roku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gch 0 Napisano Maj 12, 2021 Specjalnie założyłam konto :D bo chyba wiem czego szukasz. Podejrzewam że ten film to Boy From Dead Man's Bayou. Telewizyjna produkcja Disneya, teraz chyba nie do znalezienia w polskiej wersji, ale kiedyś pewnie ja puszczali z lektorem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robert kubiczek 0 Napisano Maj 13, 2021 Witam serdecznie Gch(rozumiem że Gosia?),dziekuje Ci za pomoc w odzyskaniu skrawków pamieci,tak to ten film.Teraz tylko znalezc jaką kolwiek wersje to będzie sztuka .Jeśli jakieś info uda Ci się znalezc z kąd to odkopac lub ściągnąć to będę wdzięczny.Humor poprawiny,dziekuje jeszcze raz,pozdrawiam ciepło.Robert Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach