andreo 5 Napisano Maj 13, 2021 Nie wiem jak było u was bo jak osiemnastki nie wyprawiałem ale tak mnie wzięło na czytanie o osiemnastkach znalazłem tu w innym temacie taki wpis i inne podobne ale nie wieżę że to może być prawda a nawet jestem oburzony taką patologią : "Na 18-tce mojej dziewczyny było 23 ocoby. Od każdego dostała po 18 pasów z twardej skory. Rozebrana do naga. Bilismy mocno po posladkach i po udach. Przywiazana na taborecie, zakneblowana, zaslonite oczy. Sześć dzewczyn które były na imprze dolozyly jej jeszcze po 18 kablem po plecach i po nogach. Wszystko trwało ok dwóch godzin, "zapomniała jak się nazywa", ślady ponad miesiąc." Mam nadzieję że ten już trochę stary wpis i inne podobne opisy to wybujałe fantazje bo i teraz pandemia to się osiemnastek nie organizuje . Rozumiem do naga można się rozebrać i dostać symbolicznie 18 lekkich pasów ale jak by dostała od każdego po 18 a było 23 osoby to chyba by ją zakatowali .Co o tym sądzicie prawda czy fantazje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach