Zenobiusz_Zloty 0 Napisano Maj 14, 2021 Macie jakiś pomysł na prezent na Dzień Matki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krupawka 0 Napisano Maj 26, 2021 Hej, mam nadzieje, że już nie jest za późno. Jeśli szukasz łatwych w uprawie kwiatów, które są jednocześnie efektowne to polecam Dalie lub Aksamitki. Jeśli Twoja mama ma ogródek to polecam jej kupić porządny pistolet do nawadniania ogródka, albo jak chcesz zaszaleć to nawet dokup zraszacz. Jeśli wybierzesz solidny to starczy na lata i doceni ten prezent równie mocno co siewki kwiatów. Od siebie mogę polecić zraszacz wahadłowy Sideral ze sklepu Krysiak.pl, baaardzo porządny i ma spory kąt oprysku oraz dużą maksymalną powierzchnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika Pyrska 0 Napisano Maj 30, 2021 Miałam fajny pomysł na prezent poszłyśmy z mamą na strzelnice magnum było super, doświadczenie mega. Mama mówiła że to najlepszy Dzień Matki w jej życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach