Borko 0 Napisano Maj 14, 2021 zerwałem z moją dziewczyną ale nie wiem czy zerwać kontak czy byc w freandszone, proszę pomużcię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 14, 2021 Nie wjem skarbje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borko 0 Napisano Maj 14, 2021 a my sie znamy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 14, 2021 Nje skarbje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 14, 2021 Co to jest frendszop 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borko 0 Napisano Maj 14, 2021 Przed chwilą, malinka 123 napisał: Wrócić do niej nie czujemy nic do siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bambinno 15 Napisano Maj 14, 2021 (edytowany) Zerwać kontakt raczej a to freandly szon? Edytowano Maj 14, 2021 przez bambinno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borko 0 Napisano Maj 14, 2021 1 minutę temu, bambinno napisał: Zerwać kontakt a to freandly szon? na razje jestesmy kolegoą i koleżanką więc tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Maj 14, 2021 przyjaznic sie dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2009 Napisano Maj 14, 2021 Rób jak uważasz : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borko 0 Napisano Maj 14, 2021 30 minut temu, malinka 123 napisał: Mówisz za siebie rozumiem. nie ona sama mi to powiedziała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Maj 14, 2021 50 minut temu, Borko napisał: zerwałem z moją dziewczyną ale nie wiem czy zerwać kontak czy byc w freandszone, proszę pomużcię Ty o tym decyduj i nie czekaj na jej ruch. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borko 0 Napisano Maj 14, 2021 19 minut temu, marinero napisał: Po zerwaniu samo sie jakos pouklada. Nie napinaj sie na jakas "forme" relacji. Ostatecznie znaliscie sie, cos niby was laczylo , przynajmniej teoretycznie a gniewu i uraz chyba nie bylo do czasow rozstania?! Jesli ona jednak bedzie czesto dzwonic i kontaktowac sie to bedziesz we "Friendszone" a jesli nie....to znaczy ze nie chce cie widziec na oczy a wiec ona sama zerwala.Ma choc satysfakcje ! Twoja rola jest tylko nie dzwonic do niej pod zadnym pozorem i zostawic ja w spokoju.Niech zyje wlasnym zyciem.A ty swoim ! pisze do mnie i chcę gadać to chyba dobrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czad 4 Napisano Maj 14, 2021 Spróbuj z nia technik odwróconego Friend zone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach