Lollit 6 Napisano Maj 17, 2021 Do rozmowy, do herbaty, taki co szarpie ale matkę szanuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angi87 1 Napisano Maj 17, 2021 4 godziny temu, Lollit napisał: Do rozmowy, do herbaty, taki co szarpie ale matkę szanuję. Życzę powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Maj 17, 2021 9 godzin temu, Angi87 napisał: Życzę powodzenia Dziękuję głuptasku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Maj 17, 2021 14 godzin temu, Lollit napisał: Do rozmowy, do herbaty, taki co szarpie ale matkę szanuję. Ale co szarpie...? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Maj 18, 2021 9 godzin temu, agent of Asgard napisał: Ale co szarpie...? Szarpie moje uczucia jak wandal, wyrywa resztki nadziei z mojej duszy, traktuje jak śmiecia by na końcu pocałować w czułko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angi87 1 Napisano Maj 20, 2021 Dnia 18.05.2021 o 07:39, Lollit napisał: Szarpie moje uczucia jak wandal, wyrywa resztki nadziei z mojej duszy, traktuje jak śmiecia by na końcu pocałować w czułko Nie zapomnij o przytualsku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Maj 20, 2021 5 godzin temu, Angi87 napisał: Nie zapomnij o przytualsku Przytulasek jest na inną okazję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angi87 1 Napisano Maj 20, 2021 49 minut temu, Lollit napisał: Przytulasek jest na inną okazję Ale pocałunek w czolko Dnia 18.05.2021 o 07:39, Lollit napisał: traktuje jak śmiecia by na końcu pocałować w czułko Do tego musi być przytulasek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach