Tera_2006 5 Napisano Maj 18, 2021 hejka, polećcie jakiś fajny, straszny horror, z góry dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurka na maśle 251 Napisano Maj 19, 2021 Wolę thrillery, ale pamiętam jeden naprawdę dobry horror: Uciekaj (Get Out), 2017. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2021 Napisano Maj 19, 2021 9 godzin temu, kurka na maśle napisał: Wolę thrillery, ale pamiętam jeden naprawdę dobry horror: Uciekaj (Get Out), 2017. Właśnie miałam go polecić : ) nie jest straszny, ale dobrze się ogląda 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurka na maśle 251 Napisano Maj 19, 2021 Doczytałam w innym miejscu i uważam za zasadne zwrócić nam wszystkim uwagę, że nick Autorki tematu zawiera nie jakieś tam sobie przypadkowe cyferki - Tera to jeszcze dziecko, sporo brakuje Jej do pełnoletności. Tak więc uważajmy, co tu polecamy. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2021 Napisano Maj 19, 2021 4 minuty temu, kurka na maśle napisał: Doczytałam w innym miejscu i uważam za zasadne zwrócić nam wszystkim uwagę, że nick Autorki tematu zawiera nie jakieś tam sobie przypadkowe cyferki - Tera to jeszcze dziecko, sporo brakuje Jej do pełnoletności. Tak więc uważajmy, co tu polecamy. Pozdrawiam Małoletnie teraz tak poważnie wyglądają .) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tera_2006 5 Napisano Maj 20, 2021 15 godzin temu, kurka na maśle napisał: Doczytałam w innym miejscu i uważam za zasadne zwrócić nam wszystkim uwagę, że nick Autorki tematu zawiera nie jakieś tam sobie przypadkowe cyferki - Tera to jeszcze dziecko, sporo brakuje Jej do pełnoletności. Tak więc uważajmy, co tu polecamy. Pozdrawiam racja, mam dopiero 14 lat ale i tak lubie ogladać horrory. ostatnio oglądałam serię "piła" lecz już skonczylam i chcę obejrzeć coś nowego. dziekuje ci za troskę;-) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach