DJ SMAKOSZ 18 Napisano Maj 18, 2021 To się ceni, choć z drugiej strony widać czasami zbędną poprawność polityczną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DJ SMAKOSZ 18 Napisano Maj 18, 2021 5 minut temu, EIciaa napisał: Widać, że biedną UK stłamsiło i bałaby się napisać, że Izrael to ...e Niemcy, robią z Palestyną to samo, co robili kiedyś z nimi. I że jako Polka znająca historię dzisiaj nigdy by żyda nie ukrywała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Maj 18, 2021 Uwazam, ze jestes w bledzie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Maj 18, 2021 1 minutę temu, EIciaa napisał: Ja czy on? xD Mysle, ze Smakosz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty82 898 Napisano Maj 18, 2021 To dobrze ze mysli nie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kott 1 Napisano Maj 18, 2021 Ja lubię kulfona, miła babka. Zawsze szczerze mi odpisze na jakiś temat bez złośliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach