Madzikkk27 2 Napisano Maj 20, 2021 Hej. Jakich testów używacie? I kiedy je wykonujecie? Ostatnim czasy mam różne cykle. Raz 31dni,teraz okres mnie zaskoczył i cykl trwał 27. Kiedy najlepiej zacząć testować przy takich cyklach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Maj 21, 2021 Ja mam taki tester wielokrotnego użytku z apką do tego na smartfona. Tester owulacyjny nazywa się Afrodyta Smart i wykonuję z reguły badanie ze śliny z rana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalinka 8 Napisano Maj 22, 2021 Dnia 20.05.2021 o 11:19, Madzikkk27 napisał: Hej. Jakich testów używacie? I kiedy je wykonujecie? Ostatnim czasy mam różne cykle. Raz 31dni,teraz okres mnie zaskoczył i cykl trwał 27. Kiedy najlepiej zacząć testować przy takich cyklach? ja uzywam testeru afrodyty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Maj 23, 2021 Wiesz co możesz też komputera cyklu do wyznaczania płodności używać, najlepszy i najdokładniejszy w mojej ocenie jest cyclotest mywy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takesugar 4 Napisano Maj 30, 2021 ja uzywam cyclotest my way i uwazam ze jest niezastapiony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach