Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
M51D25

Czy to normalne ?

Polecane posty

czy to normalne,  że jak raz kiedyś powiedzmy na pół roku wyjdę z kolegami na piwo to moja kobieta co chwile wypisuje a nawet ostatnio wymaga zdjęcia by sobie zrobić jak wrócę bo na noc do domu rodzinnego wracałem ? Nawet te foto dla spokoju chciałem wysłać ale sytuację widział mój brat i ze zdziwieniem zapytał czy muszę sie zameldować , bo to dziwne.  Od tamtej pory jest najgorszy bo się wtrąca w związek,  podjudza , nastawia przeciwko niej.  Moja pani ciągle to wypomina. Pracuje jako kierowca często jestem na rozladunku czy jadę po mieście i nie mogę odebrać telefonu i wtedy jest kilka tel pod rząd i jeszcze na messenger wiadomość. Jak mam zajęta linie bo rozmawiam z kim innym to też dzwoni kilka razy i jeszcze pretensje. Mało spędzamy czasu razem bo taka moja praca ze tylko na weekendy zjeżdżam do domu. Ale ta zazdrość jest naprawdę nieuzasadniona . Nie mam nikogo na boku,  nawet czasu na to nie mam a i tak ciągle wysłu...ę że mam kogoś... 

Ale to nie pomaga , próbowałem przez chwilę jest ok,  ale znów nie odbiorę tel.  Jestem zajęty, czy nawet gadam z bratem i jest awantura

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować