Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rypsyma Sargsan powracam

Polska - Kraj z którego szło wile pomocy i kraj w którym jedna opcja politycnza dąła mi wilki zawód

Polecane posty

To nie jest temat polityczny  , ani mający krytykować jakaś partia polityczną . To powinni robić obywatele Polscy również  Ormianie mniejszość z bogata historią ale ja  jako że z Polski wyprowadziłam się 3 lata temu nie bee zbytni na tym się rozczulać . Powiem tylko tyle   że zachowanie 20 europosłów  jednej opici politycznej kora bardzo często powołuje się na chrześcijańskie wartości    jest perci aborcie i wo gule są to osoby często widywane w kościele i dzis spreciwaij sie powrotowi porwanych dzieci zostawiając ich w Azerbejdżanie na śmierć . Naszczepicie inne partie Polskie jak i reszta Parlamentu zgodziła się na oświadczenie  które ma dac wolnosc . jenca to bardzo czesto poborowi z pokolenia 2000 ,2001 2002 jency to kobiety cywile staruszkowie których najbradzij rozmodleni polityczy w Europarlamencie zostawili na pstwe Losu .

W naszym kraju (jak chyba w każdym) zawodzą wszystkie opcje polityczne, ale masz rację - najbardziej razi, gdy na gest miłosierdzia nie decydują się ci, którzy afiszują się ze swoją religijnością. Inna sprawa, że religijność nigdy nie jest automatycznie tożsama z wiarą i widzeniem Boga w drugim człowieku, szczególnie niezasłużenie uciśnionym. 

Nie znam drugiego dna sprawy zaistniałej w Parlamencie Europejskim, więc nie wypowiem się, przypuszczenia pozostawię dla siebie.

W każdym razie przykro mi z powodu sytuacji, w jakiej znaleźli się Twoi rodacy. Zwłaszcza że wiem o tzw. parku trofeów wojskowych w Baku - wystawienie instalacji z woskowymi figurami martwych i umierających żołnierzy przeciwnika oraz skutych jeńców wojennych to gruba przesada.

9 godzin temu, kurka na maśle napisał:

W naszym kraju (jak chyba w każdym) zawodzą wszystkie opcje polityczne, ale masz rację - najbardziej razi, gdy na gest miłosierdzia nie decydują się ci, którzy afiszują się ze swoją religijnością. Inna sprawa, że religijność nigdy nie jest automatycznie tożsama z wiarą i widzeniem Boga w drugim człowieku, szczególnie niezasłużenie uciśnionym. 

Nie znam drugiego dna sprawy zaistniałej w Parlamencie Europejskim, więc nie wypowiem się, przypuszczenia pozostawię dla siebie.

W każdym razie przykro mi z powodu sytuacji, w jakiej znaleźli się Twoi rodacy. Zwłaszcza że wiem o tzw. parku trofeów wojskowych w Baku - wystawienie instalacji z woskowymi figurami martwych i umierających żołnierzy przeciwnika oraz skutych jeńców wojennych to gruba przesada.

Niestety park Trofeów to nie jedyny przejaw antyorminskiego zachowania w Baku jesteśmy w bardzo niebezpieczniej sytuacji szczególnie nasi żołnierze również mój syn