totalny przegryw życiowy 0 Napisano Maj 23, 2021 Mam 16 lat, ostatnio spodobały mi się dwie dziewczyny, jedną z nich znam z widzenia, bo ją widuję w szkole. Wydaje się być sympatyczną osobą, ale nie wiem jaka jest dokładnie, bo jeszcze z nią nie gadałem. Jest raczej duszą towarzystwa, bo zawsze jest w centrum uwagi, a ja jestem fest nieśmiały, więc trochę różnica charakterów. Druga za to również jest bardzo ładna, ale nawet jej na oczy nie widziałem nigdy. Wiem jak wygląda tylko dzięki zdjęciu na fb. Dostałem od niej dawno temu zaproszenie do znajomych, ma na facebooku dużo wspólnych znajomych ze mną więc zaakceptowałem. Napisanie do niej i nawet jeżeli relacja by szła to spotkanie z nią nie byłoby problemem, bo mieszkamy w jednym mieście, ale problem jest w tym, że podobają mi się obie. A nie chcę żeby było tak, że któraś w końcu stanie się moją dziewczyną, a będę myślał dalej o drugiej. W mojej opinii byłoby to bardzo nie fair. Co ja mam zrobić? Poradźcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
totalny przegryw życiowy 0 Napisano Maj 23, 2021 1 minutę temu, malinka 123 napisał: Jak Cię tak bardzo zafascynowana to wont, mnie na pewno stracisz jak tego nie skonczysz What??? XDDD dobre hehe coś Ci się chyba po*ebało delikatnie mówiąc, nie mam kogo tracić bo nikogo nie mam XDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
totalny przegryw życiowy 0 Napisano Maj 23, 2021 Nikogo nie zaczepiam ani nie "pisuję", może moja historia jest podobna do historii jakiegoś Twojego chłopaka, ja nigdy dziewczyny jeszcze nie miałem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
totalny przegryw życiowy 0 Napisano Maj 23, 2021 1 minutę temu, malinka 123 napisał: Biedny chlopaczku masz problem, szkoda że nie potrafisz się przyznac Nie mam żadnego problemu, to że nie miałem jeszcze żadnej dziewczyny to nic złego. Może to ty masz problem, bo się tak przypieprzasz do mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach