szym pans 23 Napisano Maj 25, 2021 a kto myśli o tym czy się dać? Ja = NIE ( i nie zamierzam ), powód prdole ich s'hitpionke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Maj 25, 2021 Żywcem się nie dam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Etna Napisano Maj 25, 2021 Ja tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Maj 25, 2021 4 minuty temu, Etna napisał: Ja tak. I jak było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Etna Napisano Maj 25, 2021 (edytowany) 3 minuty temu, lonelyman napisał: I jak było? 5G jeszcze nie odbieram, ale to była dopiero 1 dawka, z która wszczepiaja tylko hardware. Podobno dopiero przy drugiej wygrywają soft. Edytowano Maj 25, 2021 przez Etna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
goz 92 Napisano Maj 25, 2021 ja za 5 dni przeszyła mnue dreszczyk emocyj na myśl o dziabnieńciu niemal orygasmo, o matko 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewciaa 2 Napisano Maj 26, 2021 Z tg co czytałam, to jest testowa szczepionka a nie wydany przez jakieś tam zaufane ZAUFANE źródła, więc ciekawie... Aa o szczepieniu na cov u mnie w domu nikt nie potwierdził, a sama też nigdzie nie pląsam się za często, więc tez nie mam zamiaru Prędzej zacznę nosić foliowy czepek XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach