Gość Benniee Napisano Maj 26, 2021 Nie odpowiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ßuddy 27 Napisano Maj 26, 2021 3 minuty temu, Benniee napisał: Nie odpowiem Co napisał? Coś w stylu, że nie masz już życia na kafe i że to konto też ci zbanuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 26, 2021 1 minutę temu, ßuddy napisał: Co napisał? Coś w stylu, że nie masz już życia na kafe i że to konto też ci zbanuje? Tak XD będzie tańczył i pił wódkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 26, 2021 Przed chwilą, 2libed napisał: uważaj na niego czepek pisał ze ma podejrzany nalot na pen/isie i się chwali zdjęciami tego Ja pyerdole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ßuddy 27 Napisano Maj 26, 2021 5 minut temu, Benniee napisał: Tak XD będzie tańczył i pił wódkę Haha, klasyka To niepojęte, że stary grzyb może być tak dziecinny Założe się, że znowu pije jakieś tanie szczyny do lustra i zaraz zrobi się agresywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 26, 2021 Przed chwilą, ßuddy napisał: Haha, klasyka To niepojęte, że stary grzyb może być tak dziecinny Założe się, że znowu pije jakieś tanie szczyny do lustra i zaraz zrobi się agresywny On ma ponad piec dych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ßuddy 27 Napisano Maj 26, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: On ma ponad piec dych? Coś koło tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Maj 26, 2021 6 minut temu, 2libed napisał: uważaj na niego czepek pisał ze ma podejrzany nalot na pen/isie i się chwali zdjęciami tego Po prostu nie myje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Maj 26, 2021 Właśnie się zorientowałem, że mam priv zawalony na 100%, więc nie mam pewności jednak, że do mnie nie pisał... hehehe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 26, 2021 Przed chwilą, 2libed napisał: nie wiem czepek pisala w takim tonie jakby to bylo cos powazniejszego niz brud Pewnie grzyb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Maj 26, 2021 Biały nalot. Tyle, że o ile wiem grzyb, to jest czerwony spuchnięty grzybek. No chyba, że już mu pleśnieje albo co. Stawiam jednak na to, że sobie nie umył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Maj 26, 2021 Ogólnie na rzygulca mnie bierze jak sobie wyobrażam, więc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 26, 2021 1 minutę temu, agent of Asgard napisał: Ogólnie na rzygulca mnie bierze jak sobie wyobrażam, więc... Smakowite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czepek madafaka 131 Napisano Maj 26, 2021 Biały nalot na gorze i na czubku prawdopodobnie grzyb bo takiego czegoś na członku to ja nie widziałam a to nawet w jakieś żółte przechodzilo z pod glowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 26, 2021 1 minutę temu, Czepek madafaka napisał: Biały nalot na gorze i na czubku prawdopodobnie grzyb bo takiego czegoś na członku to ja nie widziałam a to nawet w jakieś żółte przechodzilo z pod glowy Mój Boże... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Maj 26, 2021 14 minut temu, 2libed napisał: od razu poszedles sprawdzic jak przeczytales ze ktos peni/sy wysyla Nie, ale obiecuję, że Twojego obejrzę, jak mi wyślesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Maj 26, 2021 7 minut temu, Czepek madafaka napisał: Biały nalot na gorze i na czubku prawdopodobnie grzyb bo takiego czegoś na członku to ja nie widziałam a to nawet w jakieś żółte przechodzilo z pod glowy Dobrze, że już zjadłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Maj 26, 2021 2libed - ale proszę, umyj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 26, 2021 1 minutę temu, 2libed napisał: marzę o tym. Uważaj, bo Agent jest kolekcjonerem. Drukuje i na ścianie wiesza swoje zdobycze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Maj 26, 2021 4 minuty temu, 2libed napisał: marzę o tym. Wiem. Nie krępuj się, czekam. 3 minuty temu, Benniee napisał: Uważaj, bo Agent jest kolekcjonerem. Drukuje i na ścianie wiesza swoje zdobycze. Tak jest. Mam w przedpokoju „ścianę płaczu”, na której drukuję moje zdobycze opisane nickiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 26, 2021 (edytowany) 3 minuty temu, agent of Asgard napisał: Wiem. Nie krępuj się, czekam. Tak jest. Mam w przedpokoju „ścianę płaczu”, na której drukuję moje zdobycze opisane nickiem. Masz ścianę jak seryjni mor’dercy ścigający swoje ofiary. Trochę straszne. Edytowano Maj 26, 2021 przez Benniee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Maj 26, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Masz ścianę jak seryjni mor’dercy ścigający swoje ofiary. Trochę straszne. W teście na psychopatę wyszło mi, że jestem bardziej psychopatyczny niż średnia, więc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czepek madafaka 131 Napisano Maj 26, 2021 A ja mam w pipce wargi sromowe pochowane a nie wystające na zewnatrz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 26, 2021 Przed chwilą, Czepek madafaka napisał: A ja mam w pipce wargi sromowe pochowane a nie wystające na zewnatrz A ja jestem obrzezany, bo jestem Żydem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czepek madafaka 131 Napisano Maj 26, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: A ja jestem obrzezany, bo jestem Żydem. O boże i co tera???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 26, 2021 1 minutę temu, agent of Asgard napisał: W teście na psychopatę wyszło mi, że jestem bardziej psychopatyczny niż średnia, więc... To słodko. Większość mojej biblioteki jest oparta o psycholi i analizę trupów więc możemy stworzyć zbrodnię doskonałą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 26, 2021 2 minuty temu, Czepek madafaka napisał: O boże i co tera???? Nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czepek madafaka 131 Napisano Maj 26, 2021 2 minuty temu, Benniee napisał: Nic Jak to nic ? Co będzie z twoim członkiem ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Maj 26, 2021 11 minut temu, Czepek madafaka napisał: A ja mam w pipce wargi sromowe pochowane a nie wystające na zewnatrz Oyesu, Czepek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Maj 26, 2021 10 minut temu, Benniee napisał: To słodko. Większość mojej biblioteki jest oparta o psycholi i analizę trupów więc możemy stworzyć zbrodnię doskonałą. Chcesz dołączyć do mojej kolekcji...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach