Niczka1669 0 Napisano Maj 26, 2021 Mam do sprzedania antykoncepcję w krążkach. Ginoring dwa krążki na dwa miesiące stosowania z tygodniową przerwą na krwawienie. Niestety metoda ta nie jest dla mnie odpowiednia i chętnie ją odsprzedam. Za dwa krążki cena wynosi 50 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena188 13 Napisano Maj 27, 2021 dla mnie też nie, dlatego stosuję naturalną antykoncepcję używam komputera cyklu cyclotest mySense, polecam każdej kobiecie, która nie chce faszerować się chemią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Maj 27, 2021 jednak nie dla każdej jest antykoncepcja hormonalna, dlatego tak ważne jest by znać swoje cykle, mi pomaga monitor płodności Afrodyta SMart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Maj 28, 2021 Odpowiednią metode dla siebie można znaleźć na portalu Naturalna Płodność Pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takesugar 4 Napisano Maj 30, 2021 dobrze dziewczyny pisza. ja uzywam cyclotest my way i jestem zachwycona. w dodatku jest to zakup na lata, pomoze ci w przyszlosci w powiekszeniu rodziny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach