ßuddy 27 Napisano Maj 26, 2021 2 minuty temu, E.. napisał: kochany Wybierz w telefonie numer do swojego psychiatry, pogarsza ci się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Maj 26, 2021 7 minut temu, ßuddy napisał: Wybierz w telefonie numer do swojego psychiatry, pogarsza ci się. Sytuacja inna niż zawsze, i od razu człowiek zakwalifikowany jako psychol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Maj 26, 2021 Przed chwilą, duży ogórek napisał: Masz racje przyda się, to terapia? na pewno nic innego, kto by tu szukał pisał liczył na jakieś wyznania psychol? jesteś okropny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Maj 26, 2021 Przed chwilą, duży ogórek napisał: jestem praktyczny i zdrowy nie, wredny i zazdrosny o wszystkie miłości dotyczące literki E. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Maj 26, 2021 Masz coś do jakiejś Ewki czy Eweliny czy Eleonory...Choroba cię wie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Maj 27, 2021 (edytowany) o, kurcze śniłeś mi się. co powiedziałam, stało się... ale może zostań w snach... Edytowano Maj 27, 2021 przez E.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach