EwaWa 64 Napisano Maj 29, 2021 pierwszy raz od 8 miesięcy. Cieszę się jak male dziecko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwaWa 64 Napisano Maj 29, 2021 Co to jest mkka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Maj 29, 2021 Otwarte już kluby? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwaWa 64 Napisano Maj 29, 2021 To mój M. zabiera mnie. Chyba otwarte, dostalismy zaproszenie na nasze konto FB. Ze mamy pierwszeństwo wejścia bo podobno ilość miejsc ograniczona. Zobaczymy. Mam nadzieje ze bedzie fajny wieczór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwaWa 64 Napisano Maj 29, 2021 Przed chwilą, 90%cacao napisał: Tany tany ze swoim starym? A czemu nie, fajnie Byle Ci w zabawie nie rpzeszkadzal ja juz tylko z nim umiem się bawić. Z każdym innym jest jakos dziwnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Maj 29, 2021 To miłej zabawy ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach