downhiil 88 Napisano Maj 29, 2021 a mnie boli właśnie, podobają mi się jednocześnie dwie osoby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amore 16 Napisano Maj 30, 2021 15 godzin temu, downhiil napisał: a mnie boli właśnie, podobają mi się jednocześnie dwie osoby Rozumiem, że obie panie chcą z tobą być i nie wiesz kogo wybrać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Maj 30, 2021 Tylko idioci mają takie problemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duży ogórek 408 Napisano Maj 30, 2021 30 minut temu, Cisza napisał: Tylko idioci mają takie problemy. Większość Pań ma codziennie, na jeden raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 30, 2021 46 minut temu, Amore napisał: Rozumiem, że obie panie chcą z tobą być i nie wiesz kogo wybrać? można tak powiedzieć, choć na razie o byciu z kimś nie ma mowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Maj 30, 2021 12 minut temu, duży ogórek napisał: Większość Pań ma codziennie, na jeden raz. Większość to często gęsto funta kłaków nie jet warta... Bardziej interesuje mnie mniejszość, jak już.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duży ogórek 408 Napisano Maj 30, 2021 1 minutę temu, Cisza napisał: Większość to często gęsto funta kłaków nie jet warta... Bardziej interesuje mnie mniejszość, jak już.. analogicznie porównując wątku autora podobają 2 niedługo spodoba 3 tylko na 1 raz Znając autora nawet 1 nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Maj 30, 2021 10 minut temu, duży ogórek napisał: analogicznie porównując wątku autora podobają 2 niedługo spodoba 3 tylko na 1 raz Znając autora nawet 1 nie ma. Cóż, widać taki model... Niektórzy potrafią wszystko spier.....nim się jeszcze na dobre zacznie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amore 16 Napisano Maj 30, 2021 2 godziny temu, downhiil napisał: można tak powiedzieć, choć na razie o byciu z kimś nie ma mowy To po co sobie głowę tym zaprzątać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 30, 2021 5 minut temu, Amore napisał: To po co sobie głowę tym zaprzątać? bo którąś bym poderwal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amore 16 Napisano Maj 30, 2021 Zawsze ktoś podoba się bardziej, zacznij od tej kobiety która bardziej cię pociąga/przyciąga 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Maj 30, 2021 1 minutę temu, downhiil napisał: bo którąś bym poderwal Wątpię, żeby one chciały ciebie, wiedząc jaki masz do nich stosunek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 30, 2021 1 minutę temu, Cisza napisał: Wątpię, żeby one chciały ciebie, wiedząc jaki masz do nich stosunek. dlatego nie chcę kręcić z dwoma bo to złe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amore 16 Napisano Maj 30, 2021 1 minutę temu, downhiil napisał: dlatego nie chcę kręcić z dwoma bo to złe Dlatego wybrałabym osobę, która z różnych względów podoba mi się bardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Maj 30, 2021 7 minut temu, downhiil napisał: dlatego nie chcę kręcić z dwoma bo to złe Przede wszystkim nie masz takiej możliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 30, 2021 8 minut temu, Amore napisał: Dlatego wybrałabym osobę, która z różnych względów podoba mi się bardziej. każda na swój sposób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Maj 30, 2021 1 minutę temu, downhiil napisał: każda na swój sposób Beton ma więcej rozumu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amore 16 Napisano Maj 30, 2021 4 minuty temu, downhiil napisał: każda na swój sposób Któraś musi jednak bardziej cię pociągać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 30, 2021 Przed chwilą, Amore napisał: Któraś musi jednak bardziej cię pociągać. tak ale pociąg to nie wszystko, jest tez kwestia dogadywania się, co z samego pociągu jak rozmowa nie idzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Maj 30, 2021 1 minutę temu, downhiil napisał: tak ale pociąg to nie wszystko, jest tez kwestia dogadywania się, co z samego pociągu jak rozmowa nie idzie Zastanów się, kto by chciał z tobą rozmawiać, skoro postępujesz, jak postępujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amareee infortunii 21 Napisano Maj 30, 2021 19 godzin temu, downhiil napisał: a mnie boli właśnie, podobają mi się jednocześnie dwie osoby a wystarczyłoby gdybyś raczył poznać choć jedną osobę.. Trzeba kogoś znać, by ocenić, czy ktoś się podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 30, 2021 Przed chwilą, amareee infortunii napisał: a wystarczyłoby gdybyś raczył poznać choć jedną osobę.. Trzeba kogoś znać, by ocenić, czy ktoś się podoba. no właśnie chcę tylko wtedy trzeba by poznać obydwie osoby, a to już będzie nie fair Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Qince Napisano Maj 30, 2021 Za duży wybór źle, nie ma nikogo też żle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amareee infortunii 21 Napisano Maj 30, 2021 e tam... pewna osoba kręciła z kilkoma na raz, dlatego wybrała właściwego oczywiście w grę wchodzi: zwyczajne poznanie a nie kontakty typu małżeńskie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amore 16 Napisano Maj 30, 2021 14 minut temu, downhiil napisał: tak ale pociąg to nie wszystko, jest tez kwestia dogadywania się, co z samego pociągu jak rozmowa nie idzie Nie chodziło mi wyłącznie o pociąg fizyczny, ktoś może nas pociągać ponieważ świetnie się dogadujemy, mamy wspólne zainteresowania, wartości, spojrzenie na świat ludzi itp. Moim zdaniem masz zbyt wąski punkt wiedzenia, na ludzi patrzy się całościowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amareee infortunii 21 Napisano Maj 30, 2021 (edytowany) 4 minuty temu, malinka 123 napisał: Brałam kiedyś udział w castingu.Facet trzymał się cytatu "Wybierz tą drugą, bo gdybyś kochał tą pierwszą nie było by tej drugiej"- wybrał nowy element , niesprawdzony, są po rozwodzie. Za pierwszą bardzo tęsknił. ciekawe...i jednocześnie żałosne "Nie wierz swym oczom szepnął wiatr, Jeśli kochasz, sercem patrz. Zrozumiał wtedy Książę to, Że tylko jedna w świecie jest, Ta, którą kochał wszystkie dni I wrócił znów do róży swej." Edytowano Maj 30, 2021 przez amareee infortunii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 30, 2021 (edytowany) jestem zdania że w życiu można pokochać kilka osób albo i więcej a jak ktoś jest ...em, mimo że go kochasz, to dajesz sobie spokój i zaczynasz nienawidzieć Edytowano Maj 30, 2021 przez downhiil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amore 16 Napisano Maj 30, 2021 26 minut temu, downhiil napisał: jestem zdania że w życiu można pokochać kilka osób albo i więcej a jak ktoś jest ...em, mimo że go kochasz, to dajesz sobie spokój i zaczynasz nienawidzieć Oczywiście, że można pokochać wiele osób, jednakże nie z każdym chcesz czy możesz być i żyć. Jeżeli ktoś cię krzywdzi mając godność odchodzisz proste, pomijając sytuacje patowe. Nie doprowadzam do sytuacji skrajnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duży ogórek 408 Napisano Maj 30, 2021 2 godziny temu, downhiil napisał: no właśnie chcę tylko wtedy trzeba by poznać obydwie osoby, a to już będzie nie fair za nim sobie wybierzesz pogadaj sobie z nimi, kiedyś opisywałeś nawet nie podszedłeś tylko patrzałeś nie podejdziesz to wybrać nie wybierzesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 30, 2021 48 minut temu, duży ogórek napisał: za nim sobie wybierzesz pogadaj sobie z nimi, kiedyś opisywałeś nawet nie podszedłeś tylko patrzałeś nie podejdziesz to wybrać nie wybierzesz. jedna rozmowa to za mało, to mamy za sobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach