Madzikkk27 2 Napisano Maj 30, 2021 Według aplikacji owulacja wypada dziś. Test owulacyjny dziś jeszcze nie do końca pozytywny ale wydaje mi się,że już blisko,kreska ciemna. Poza tym ból owulacyjny,pojawił się śluz a szyjka bardzo wysoko i otwarta. Przytulanki były z piątku na sobotę,wczoraj wieczorem I będą jeszcze dziś. Czy jest szansa,że plemniki dotrwają owulacji? Cykl około 27/28. I na ile skuteczne są te testy? Czy sugerować się nimi jeśli organizm jednak pokazuje coś innego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takesugar 4 Napisano Maj 30, 2021 nie sugeruj sie aplikacja, ja do wyznaczania owu uzywam cyclotest my way i mam pewnosc na 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Maj 31, 2021 jak test owulacyjny, to tylko tester wielokrotnego użytku Afrodyta Smart ze specjalną aplikacja na telefon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalinka 8 Napisano Czerwiec 30, 2021 jak juz to zakup sobie cyclotest my way, to cie na pewno nie zawiedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenia9 28 Napisano Czerwiec 30, 2021 U mnie sprawdzało się wyliczanie dni płodnych i planowanie przy pomocy termometru owulacyjnego cyclotest mysense, byłam i jestem zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach