Orzeszek13 0 Napisano Maj 31, 2021 Czy jest tu jakiś stomatolog lub ktoś to uczy się tego zawodu ?1.5 tyg temu wyrwalam zeba 6. Boli do tej pory i pol dziąsła się zroslo A pol jest mega obolale i coś dziwnego wystaje z tej dziury..nie jest to na pewno kawalek zeba bo jest to miękkie. Sama ekstrakcja była koszmarem. Znieczulenie nie działało ...mam zdjęcie "tego czegos"gdyby ktoś mógł na to zerknąć. Problem w tym ,że choćbym chciała iść wcześniej do dentysty to nie mogę niż przed 21 czerwca.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anna_maria30 0 Napisano Czerwiec 10, 2021 Nie możesz wcześniej iść do dentysty, bo najwcześniejsze termin do 21 czerwca? Czy z jakiegoś innego powodu? Bo jeżeli chodzi o terminy to moim zdaniem trzeba wymusić na dentyście przyjęcie od razu jak Cię coś niepokoi. Albo chociaż skonsultować się telefonicznie, mailowo - wysłać zdjęcie i opis do dentysty, który wykonywał esktrakcję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blanka89 0 Napisano Czerwiec 13, 2021 Nie rozumiem tego nie mogę iść wcześniej. Ja leczę zęby w Lux Med w Warszawie i zawsze jak mam jakąś nagłą sytuację znajdą termin żeby mnie przyjąć. Myślę, że to podstawa żeby pacjent czuł się zaaopiekowany przez specjalistę do którego chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach