ninka999000 1253 Napisano Czerwiec 2, 2021 Tak sobie pomyślałam, że może warto byłoby założyć taki wątek, czy znajdujecie jakieś pozytywne cechy w youtuberkach, których hmmm nie lubicie, krytykujecie? Może ja zacznę- Ogrodowczyki, Lucha, według mnie ma charyzmę w przeciwieństwie do Marzeny, którą zawsze przewijałam, w sumie charyzmę miał też Hitler i Stalin, więc nie wiem czy to komplement Gotowanie Wanny, zawsze byłam zapluta jak oglądałam te jej gołąbki, pieczenie, kartofelki z koperkiem, pan Janusz no wiadomo , lubię go i już, generalnie mimo wszystko zazdroszczę im dużej i zżytej rodziny. AnR, Boguśka, jak dla mnie mega odważna i przebojowa, ja nie miałabym odwagi w takim stanie ruszyć sama na podbój stolicy, spełniła i spełnia jakies tam swoje marzenia, napiera do przodu. Boogiesilver, pedantyczna, w domu jak w pudełku, a to dla mnie też rzecz trudna do osiągnięcia Mam problem z Szusz, no tutaj naprawdę nie wiem Hej łobuzy, nie lubiłam ich Darek działała mi na nerwy, no ale oni nie osiedli na laurach pokazując zakupy zpepco, ale prą do przodu, no i konsekwentnie nie kupczą dzieckiem/ Proszę, żeby pisać na temat, wątki krytykująco hejtujące już mamy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
apsik 725 Napisano Czerwiec 2, 2021 1. Hej Łobuzy- co by o nich nie mówić myślą o przyszłości i nie sprzedają prywatności dziecka 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BBB 911 Napisano Czerwiec 15, 2021 Kobus Julia - po dwóch ciążach jest szczupła. Przytyła, ale ogólnie daje rade. Tylko kiepsko się ubiera i to wszystko traci sens Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dudu awła 1257 Napisano Czerwiec 15, 2021 Jaki jest tytuł tematu o boogi? Ja nie lubię Julki Kobus ale czasami mnie rozbawi jak przekręca słowa xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ninka999000 1253 Napisano Czerwiec 15, 2021 2 godziny temu, Dudu awła napisał: Jaki jest tytuł tematu o boogi? Ja nie lubię Julki Kobus ale czasami mnie rozbawi jak przekręca słowa xd Snieżka szaleje za godzillą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BBB 911 Napisano Czerwiec 16, 2021 17 godzin temu, Dudu awła napisał: Jaki jest tytuł tematu o boogi? Ja nie lubię Julki Kobus ale czasami mnie rozbawi jak przekręca słowa xd A mi się to nie podoba. Mam wrażenie, że kilka razy się przejęzyczyła, ludzie napisali, że to urocze, a teraz leci na niechlujnosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach