Karo21 2 Napisano Czerwiec 6, 2021 Hej. Jaki miałyście śluz na około tydzień przed okresem w cyklu w którym się udało? U mnie zazwyczaj po owulacji było sucho. A teraz nagle ciągle mokro,śluz biały,gładki i rozciągliwy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takesugar 4 Napisano Czerwiec 8, 2021 hej , u kazdego to moze wygladac inaczej, najlepiej idz do gina albo zainwesuj w cyclotest my way Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Czerwiec 8, 2021 ja nigdy tego nie ogarniałam, więc pomagałam sobie zawsze testerem owulacyjnym, korzystam z afrodyty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Czerwiec 10, 2021 no nie wiem, ja tak średnio jestem obeznana jeśli chodzi o mój śluz i opierałam się zawsze raczej na obliczeniach termometru owulacyjnego mysense, z którego korzystam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena188 13 Napisano Czerwiec 14, 2021 polecam monitorować swoją płodność i cykl, ja korzystam do tego monitor płodności test owulacyjny ze śliny wielokrotnego użytku Afrodyta Smart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalinka 8 Napisano Czerwiec 29, 2021 ogarnij sobie cykl przy afrodycie smart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach