robertKk 0 Napisano Czerwiec 8, 2021 Witam serdecznie. powoli rozglądam się za dobrym zespołem muzycznym, który zaopiekuje się od strony muzycznej weselem. Samo wesele jest planowane na przyszły rok i będzie na obrzeżach Rzeszowa. a pomoc i polecenie z góry dziękuję. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izaoot 1 Napisano Czerwiec 29, 2021 Dnia 13.06.2021 o 01:03, goliatka napisał: No to tutaj polecam zespół Bayer Full. Wesele to wyjątkowa okazja, więc tak legendarna postać disco polo świetnie uwieczni i podkreśli wyjątkowość wydarzenia. A jego kawałki poderwą nawet największe marudy na parkiet. A ja bardzo dziękuję za ten przereklamowany zespół. Jak chcecie się naprawdę świetnie pobawić, to polecam zespół Focus Life. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
David78 2 Napisano Październik 20, 2021 Dnia 29.06.2021 o 16:36, Izaoot napisał: A ja bardzo dziękuję za ten przereklamowany zespół. Jak chcecie się naprawdę świetnie pobawić, to polecam zespół Focus Life. Racja!! B full zdecydowanie przereklamowani. Dla mnie zespołem wartym tu wspomnienia jest Kropka Nad I. Dzwońcie. Namiar znajdziecie w necie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach