Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rypsyma Sargsan powracam

Godna pochwały postawa Ashota Pashyana

Polecane posty

Do 26 wrażenia popierałam rzad Nikola Pasowana i na tamten dżin myślałam że swój głos odma właśnie na ich ugrupowanie to się zmniejszyło gdy władza potraktowała bohaterów przedmiotowo a szczególnie nieludzkie ministerstwo 0brony  które nie zrobiło nic ani dla zmarłych ani dla ocalonych chłopców z pokoleń milenijnych. Nie tyczy się to jednak wszystkiego doceniam to co zrobili ale na mój głos Nikol  nie może  liczyć po  tym  do czepo doprowadził   i jak mało interesuje go los bohaterów .Bardzo doceniam jednak ostatnia propozycje Ashota Pashyana który che odac się do niewoli za wszystkich zakładników . Bohaterska postawa Ashota jest wzruszająca i godna pochwały . Ja jednak twierdze ze   do  odanie kolejnego dziecka w paszce Terrorystów nic nie da gdy politycy nic z tym nie robią . Nikol Pashyan zamiast sam podjąć się ofiary skalda na ofiarę swojego syna który zasłużył się ojczyźnie a gidie są ministrowie obrony   i wsyscy komendanic którzy zostawili chłopców i presto dzieci sa w niewoli .  Winc nie popieram ofiary złożonej z bohatera che by zrobili to politycy