E.. 33 Napisano Czerwiec 12, 2021 Kocham Cię, a Ty zachowujesz się tak, jakbyś mi zupełnie nie wierzył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Czerwiec 12, 2021 Babo-chłop przyszedł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Czerwiec 12, 2021 3 minuty temu, BardziejBrutalnaBabciaBoni napisał: Sraka. wszystkie tematy chcesz obrzydzić? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Czerwiec 12, 2021 1 minutę temu, BardziejBrutalnaBabciaBoni napisał: Twoje wyzniania są z dupy, więc sraka. Logiczne. tylko twoje! moje są z serca, plugawa babciu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Czerwiec 12, 2021 Przed chwilą, BardziejBrutalnaBabciaBoni napisał: I co lepiej ci jak w eter puscisz jakąś srakę? Masz z niej coś? Chyba gowno w rzeczy samej. Zaraz pewnie dragon wjedzie. już lepszy dragon, niż ty plugawa babciu!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Czerwiec 12, 2021 Przed chwilą, BardziejBrutalnaBabciaBoni napisał: Sraka. lecz się! a z drugiej strony na takich, jak ty nie ma lekarstwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elizabet88 0 Napisano Czerwiec 14, 2021 (edytowany) dragon jest mój Edytowano Czerwiec 14, 2021 przez Elizabet88 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Czerwiec 14, 2021 1 minutę temu, Elizabet88 napisał: co ty lesba? daj spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Czerwiec 14, 2021 3 minuty temu, Elizabet88 napisał: dragon jest mój a bierz se go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elizabet88 0 Napisano Czerwiec 14, 2021 2 minuty temu, E.. napisał: a bierz se go a juz mi sie odechciało go mozemy nim pograc w piłke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Czerwiec 14, 2021 1 minutę temu, Elizabet88 napisał: a juz mi sie odechciało go mozemy nim pograc w piłke ty jesteś facet kochający jakąś Elżbietę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Czerwiec 14, 2021 3 minuty temu, BardziejBrutalnaBabciaBoni napisał: Dlaczego na tym forum kocha się tylko jakieś Elżbiety. To niesprawiedliwe. Przemek dziś kocha Klaudię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach