Gość Megatronik Napisano Czerwiec 13, 2021 Zdrowa jesteś,jakoś Ci się układa z rodziną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłośćjedna 6 Napisano Czerwiec 13, 2021 20 minut temu, Megatronik napisał: Zdrowa jesteś,jakoś Ci się układa z rodziną? Witaj, co z tego, że zdrowa jak nieszczęśliwa. Mam ostatnio takie dni, że tylko sobie myślę, że lepiej byłoby gdyby mnie nie było. Co u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Megatronik Napisano Czerwiec 13, 2021 3 godziny temu, BardziejBrutalnaBabciaBoni napisał: Co u dragona? Wali siarą z duppyy jak zwykle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Megatronik Napisano Czerwiec 14, 2021 Luz,pytasz o smoka to mówię co robi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Czerwiec 14, 2021 Tak, zdrowa, uklada mi sie z rodzina, dziekuje, ze pytasz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Czerwiec 14, 2021 2 minuty temu, BardziejBrutalnaBabciaBoni napisał: Nic mi się nie układa, więc kładę lachę i czekam na koniec świata. Trudno. Będziemy mieli dziecko, zachodzę w ciążę na gryyyluuu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach