Adoen 0 Napisano Czerwiec 20, 2021 Jestem chłopakiem o dość ciemnych włosach i ogólnie wszędzie jestem dość gęsto zarośnięty. Na głowie włosy mam gęste, broda jak mi rośnie też mam gęstą. Na rękach włosy mają prawie po 4cm i też jest ich dość dużo przynajmniej jak porównuje się z innymi. Zastanawiam się czy to wygląda nieestetycznie i czy jako mężczyzna powinienem je ogolić co o tym sądzicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pisces 73 Napisano Czerwiec 20, 2021 Pewnie że gol. Zadbany mężczyzna nie może być owłosiony jak jakaś małpa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurka na maśle 251 Napisano Czerwiec 21, 2021 10 godzin temu, Adoen napisał: jak porównuje się z innymi A bez tego jak się czujesz z tym, co dała Ci natura? Jeśli dobrze, nie ma sensu równać do innych. 10 godzin temu, Adoen napisał: czy to wygląda nieestetycznie Kwestia gustu. Moim zdaniem nieestetycznie wyglądają tylko włosy wystające z nosa, spod pach, znad koszulki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach