wojojuve 0 Napisano Czerwiec 22, 2021 Hej, Planuję kupić ekspres do kawy. To co jest dla mnie kluczowe to jakość kawy, możliwość uzyskania kaw mlecznych (najlepiej spienionych oraz nie) oraz solidność wykonania i trwałość. Póki co skłaniam się ku Jurze J6, ale zastanawiam się czy można kupić ekspres podobnej klasy (przede wszystkich pod kątem wymienionych parametrów) taniej. Jura J6 kosztuje 7500zł, z rabatem może uda się zejść poniżej 7k, a z tego, co widziałem to De'Longhi, Melitta, czy Nivona potrafią być nawet dwukrotnie tańsze. Czy ktoś ma doświadczenie w porównaniu tych marek i modeli? Pozdrawiam serdecznie, Paweł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gracek Mentak 0 Napisano Lipiec 14, 2021 mnie ostatnio udało się kupić ekspres w fajnej cenie w bardzo dobrym stanie w komisie technicznym wrocław Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taylor schwift 4 Napisano Lipiec 14, 2021 Dobry filtr, zwłaszcza jak masz twardą wodę w kranie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach