Zielona Kura 3 Napisano Lipiec 2, 2021 To skomplikowana historia miłosna. Najpierw się przyjaźniliśmy. Potem pokochaliśmy się. Pokłóciliśmy i zniewidziliśmy. Przez dwa lata się do Siebie nie odzywaliśmy. Miałam zmienić kierunek studiów, a więc chciałam się z nim pogodzić. Nagle tak jakoś zaczęliśmy do Siebie codziennie pisać. Patrzył na mnie na zajęciach. A, że ja z tych kujonów się wywodzę to przez niego trochę oszalałam. Koniec końców nie zmieniłam kierunku. Ale jak z nim porozmawiać i powiedzieć mu o moich uczuciach. Jak on tego nie czuje to już nie mogę zmienić kierunku. Muszę przez rok być w nim na uczelni. Byłoby...krępujące, ale ja coś do niego czuje. On nie jest taki jak inni. Mówi, że jestem piękna. No nie wiem. Za tydzień mamy porozmawiać na żywo. O...wszystkim i o niczym. Powiedzieć mu co czuje czy może nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michał Kotek 0 Napisano Lipiec 12, 2021 Jak poszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach