angst 0 Napisano Lipiec 4, 2021 Chodzi mi o słownik polsko francuski auchan .Jest tego 5 stron a4 a miejscu.....hm nie chca nam tego udostepnic tylko mozna poczytac tak na miejscu....znam tylko podstawowe słowa typu: rembranding,balizaż, itp...czy ktos z Was pracuje moze w auchan i moze mi to udostepnic-napisac cały ten słownik z przetłumaczeniem z francuskiego na polski..w googlach nie ma niestety...pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Lipiec 4, 2021 Nie możesz zrobić zdjęć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angst 0 Napisano Lipiec 4, 2021 39 minut temu, angst napisał: Chodzi mi o słownik polsko francuski auchan . znam tylko podstawowe słowa typu: rembranding,balizaż, itp...czy ktos z Was pracuje moze w auchan i moze mi to udostepnic-napisac cały ten słownik z przetłumaczeniem z francuskiego na polski..w googlach nie ma niestety...pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach