Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skwarka

Sekielski Brothers Studio

Polecane posty

Mialy byc filmy dokumentalne, ciekawe i kontrowersyjne reportaze, a tymczasem jest zapchajdziura w postaci jalowych wywiadow o uzaleznieniach i Sunday live w poniedzialek o dupie marynie tak naprawde, bo do tej pory to tylko wywiady o Rydzyku i z tym dziennikarzem z Hiszpani sie udaly, a reszta to naciagane materialy, moim zdaniem. 

Nie no, większość wywiadów jest bardzo wartościowa. Ostatnio był z babką, która jest chirurgiem, albo prawnikiem broniących ludzi wykorzystanych przez księży. To bardzo merytoryczny kanał. 

55 minut temu, marinero napisał:

Aby rozkrecic takie przedsiewziecie potrzeba kasy a darczyncow za duzo nie ma!  Ja  ich wspieram fiansowo , bez wzgledu na to co robia  bo widze ze ich dzialanosc jest potrzebna i robia pozyteczna robote.Ja jako wspierajacy mam chyba wieksze prawo ich krytykowac niz ty,ktory tylko sie przyglada .

Serio 50 tys miesiecznie (a jeszcze niedawno prawie 60 tys) to malo???! Obie czesci nie mow nikomu to nisko budzetowe produkcje, no ale jak widac sa rozne punkty widzenia 😏

28 minut temu, skwarka napisał:

Serio 50 tys miesiecznie (a jeszcze niedawno prawie 60 tys) to malo???! Obie czesci nie mow nikomu to nisko budzetowe produkcje, no ale jak widac sa rozne punkty widzenia 😏

Chyba nie masz pojęcia ile kosztuje taka produkcja. To nie niunia z yt, która dostaje darnoszki i robi haul.