Olcia06 0 Napisano Lipiec 5, 2021 Czy któraś z was zaszła w ciąże po stosunku ze zmianą prezerwatywy? Po pierwszym wytrysku chłopak zmienił prezerwatywę na nową. Ręce wytarł w chusteczkę, jednak penisa nie. Po wytrysku odczekał 2 min zanim włożył nową. Był to mój 5 dzień cyklu. Cały cykl trawa 27 dni. Czy któraś z was zaszła w ciąże od takiego przypadku lub wie czy istnieje ryzyko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natka_90 2 Napisano Lipiec 5, 2021 Skoro miał prezerwatywę to się nie martw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Lipiec 9, 2021 Nigdy nie miałam takiej sytuacji, bo przed seksem aplikuję błonę dopochwową Caya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DankaDanusia 1 Napisano Lipiec 30, 2021 Dnia 9.07.2021 o 11:48, Sarsaqw napisał: Nigdy nie miałam takiej sytuacji, bo przed seksem aplikuję błonę dopochwową Caya A jak z wyjmowaniem tej diafragmy? Nigdy takiego czegoś nie stosowałam, a jestem ciekawa. To nie jest tak, że może utknąć i jest problem z wyjmowaniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Renata67y 4 Napisano Lipiec 30, 2021 Te podstępne plemniki wszędzie się przedostaną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moni.B88 21 Napisano Lipiec 30, 2021 W 5 dniu cyklu ciężko o ciąże nawet po stosunku bez zabezpieczenia. Do tego prezerwatywa. Na moje oko szansa na ciąże jest bliska zeru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach