E.. 33 Napisano Lipiec 6, 2021 Jakim podłym człowiekiem trzeba być, żeby to robić w nieskończoność??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Lipiec 7, 2021 Poinformowałam tylko społeczeństwo, że jestem przez ciebie prześladowana i niedługo zajmie się tobą policja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Lipiec 7, 2021 ...ko, obyś przed sądem odpowiedziała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
portki. 256 Napisano Lipiec 7, 2021 Przed chwilą, E.. napisał: Poinformowałam tylko społeczeństwo, że jestem przez ciebie prześladowana i niedługo zajmie się tobą policja. oj ela, weź coś na ból głowy, bo z bólu dupy się nie wyleczysz prędzej umrzesz... oby tylko nagle i bezboleśnie. czego szzcerze ci życzy cała gromada bliskich Tobie znajomych z widzenia i z niewidzenia. Zwycięstwo jest z Tobą. Nawet po śmierci ehehehe Oby tylko diabeł nie stukał ci w wieko zbyt długo ehehehe raczej w nieskończoność - bo to twoja ulubiona częstotliwość :-)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Lipiec 7, 2021 Przed chwilą, portki. napisał: oj ela, weź coś na ból głowy, bo z bólu dupy się nie wyleczysz prędzej umrzesz... oby tylko nagle i bezboleśnie. czego szzcerze ci życzy cała gromada bliskich Tobie znajomych z widzenia i z niewidzenia. Zwycięstwo jest z Tobą. Nawet po śmierci ehehehe Oby tylko diabeł nie stukał ci w wieko zbyt długo ehehehe raczej w nieskończoność - bo to twoja ulubiona częstotliwość :-)))) zamknij się chamie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
portki. 256 Napisano Lipiec 7, 2021 Przed chwilą, E.. napisał: zamknij się chamie jak wielkie nadzieje ze mną wiążesz moja droga prześładowczyni eheheheeh niepoczebnie moje życie nie toczy się wokół ciebie, ale twoje - wręcz przeciwnie. więc jakby na to nie spojrzeć - jesteś na gorszej pozycji, wbrew temu co sądzisz o mnie eheheheehehe... no cusz....cierp...jak chcesz albo jak lubisz lub nienawidzisz ehehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Lipiec 7, 2021 Elcia tez mnie przesladuje na privie, zglosilam to na posterunku w Lyszkowicach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Lipiec 7, 2021 To wstrętna, zawzięta Zresztą już otrzymała nagrodę za swoje postępowanie - życie na forum wśród podobnych jej Naprawdę żałosne i słuszna karma!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Lipiec 7, 2021 ŻYCIE NA FORUM, DZIEŃ W DZZIEŃ, NOC W NOC...TO STRASZNE! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duży ogórek 408 Napisano Lipiec 7, 2021 12 godzin temu, E.. napisał: Jakim podłym człowiekiem trzeba być, żeby to robić w nieskończoność??? nie umiesz ignorować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 836 Napisano 7 Grudzień xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy swir 15 Napisano 7 Grudzień 16 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: xD kek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 836 Napisano 7 Grudzień 3 minuty temu, nowy swir napisał: kek Iks de Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.20 13 Napisano 7 Grudzień Kiedyś mnie molestowala piękne czasy xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wakanka2 13 Napisano 7 Grudzień 3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Iks de ALE CIE TYRALI WTEDY, W 2011 BYŁAŚ NAJWIĘKSZĄ PRZEGRYWKĄ NA FORUM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.20 13 Napisano 7 Grudzień 1 minutę temu, wakanka2 napisał: ALE CIE TYRALI WTEDY, W 2011 BYŁAŚ NAJWIĘKSZĄ PRZEGRYWKĄ NA FORUM Piwnica ostro o dekadę się pomylić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 836 Napisano 7 Grudzień 1 minutę temu, wakanka2 napisał: ALE CIE TYRALI WTEDY, W 2011 BYŁAŚ NAJWIĘKSZĄ PRZEGRYWKĄ NA FORUM Szczerbiś ja tu założyłam pierwszej konto w 2020 roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wakanka2 13 Napisano 7 Grudzień 2 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Szczerbiś ja tu założyłam pierwszej konto w 2020 roku. PIJANY JESTEM POJEEEBAŁO MI SIE MIAŁO BYĆ 2021 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wakanka2 13 Napisano 7 Grudzień 3 minuty temu, Pochwa w pochwie 17.20 napisał: Piwnica ostro o dekadę się pomylić TY W 2011 ROKU TO BYŁEŚ JUŻ POŚMIEWISKIEM NA KOWBO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.20 13 Napisano 7 Grudzień 7 minut temu, wakanka2 napisał: TY W 2011 ROKU TO BYŁEŚ JUŻ POŚMIEWISKIEM NA KOWBO Nie było mnie wtedy na kowbojkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wakanka2 13 Napisano 7 Grudzień (edytowany) 3 minuty temu, Pochwa w pochwie 17.20 napisał: Nie było mnie wtedy na kowbojkach BO PEWNIE JESZCZE INTERNETU NIE MIAŁEŚ W OGÓLE XD Edytowano 7 Grudzień przez wakanka2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.20 13 Napisano 7 Grudzień 12 minut temu, wakanka2 napisał: BO PEWNIE JESZCZE INTERNETU NIE MIAŁEŚ W OGÓLE XD Od 2000r Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wakanka2 13 Napisano 7 Grudzień (edytowany) 4 minuty temu, Pochwa w pochwie 17.20 napisał: Od 2000r ciekawe jakim cudem jak ja nie jestem z takiej biedy jak ty i mam od 2009 Edytowano 7 Grudzień przez wakanka2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.20 13 Napisano 7 Grudzień 26 minut temu, wakanka2 napisał: ciekawe jakim cudem jak ja nie jestem z takiej biedy jak ty i mam od 2009 Komputer wtedy kupiłem za 3k a ojciec mi neta fundowal za 50 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.20 13 Napisano 7 Grudzień 128kbps chyba koorwa ale no limit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 18 Napisano 7 Grudzień 5 minut temu, aaaaaaaaa napisał: Stalkujesz sama siebie ?:p To nie ona. Coz za dużo neta w necie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 18 Napisano 7 Grudzień Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał: Chodzi mi o odgrzebywanie starych tematów o sobie, to chyba oczywiste ze autorka to nie ona Tak większość schizofrenii jest skasowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 18 Napisano 7 Grudzień Pisały napiszę nadawały ale na leczenie do psychiatryka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 836 Napisano 7 Grudzień 1 godzinę temu, aaaaaaaaa napisał: Stalkujesz sama siebie ?:p Czasami tak, aż wspomnienia wracają. 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach