TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 7, 2021 Zamawiam adipex ktoś chętny to wezmę więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 7, 2021 Zamówiłam więcej w razie czego. Jakby co to zapraszam do Wojciechowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejBrutalnaBabciaBoni 437 Napisano Lipiec 7, 2021 2 paczki chce. Jaworzno paczkomat grunwaldzka 263. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejBrutalnaBabciaBoni 437 Napisano Lipiec 7, 2021 I paczkę morbitalu też poproszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 7, 2021 Przed chwilą, BardziejBrutalnaBabciaBoni napisał: 2 paczki chce. Jaworzno paczkomat grunwaldzka 263. Odbiór tylko odobisty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 7, 2021 1 minutę temu, BardziejBrutalnaBabciaBoni napisał: I paczkę morbitalu też poproszę. Tego nie kupuje. Tylko oryginalny czeski adip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejBrutalnaBabciaBoni 437 Napisano Lipiec 7, 2021 W takim razie podziękuje i kupię w darknecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 7, 2021 9 minut temu, BardziejBrutalnaBabciaBoni napisał: W takim razie podziękuje i kupię w darknecie. No jak tam sobie chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Lipiec 7, 2021 3 godziny temu, TwojaMuuza napisał: Zamawiam adipex ktoś chętny to wezmę więcej Najlepiej się wziąć za robote. To najlepszy spalacz zamiast się tym faszerować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 7, 2021 1 minutę temu, lonelyman napisał: Najlepiej się wziąć za robote. To najlepszy spalacz zamiast się tym faszerować. Muszę tylko na rozruch pozniej daje radę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Lipiec 7, 2021 1 minutę temu, TwojaMuuza napisał: Muszę tylko na rozruch pozniej daje radę;) Po miesiącu u mnie byłabyś jak po Treblince. Warunek taki że musiałabyś mi dotrzymać kroku przy pracy. Opóźnienia byłyby okrutnie karane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach