itshightimebaby 0 Napisano Lipiec 10, 2021 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 3 Napisano Lipiec 10, 2021 NI CHU/JA!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 3 Napisano Lipiec 10, 2021 3 minuty temu, Wuja Andrzej napisał: Jakieś narkotyki były zażywane, koleżanko? Oczywiście że były jest sobota przecież!!! Ale po twoim wykrzywionym ryjcu kolego widzę że masz jakieś lepsze rzeczy niż ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 3 Napisano Lipiec 10, 2021 (edytowany) 4 minuty temu, Wuja Andrzej napisał: Wydaje Ci się, ja nie zażywam żadnych nielegalnych substancji. Czyli od urodzenia tak ci szczene wykrzywia? No to współczuje w takim razie Edytowano Lipiec 10, 2021 przez Nie ma spania!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 3 Napisano Lipiec 11, 2021 DZISIAJ TEŻ IMPREZA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach