Weronika2021 0 Napisano Lipiec 13, 2021 Witajcie, będę malować sypialnie, sciana za łóżkiem bedzie mieć tapete ( wzorek w kolorze szary z białym) a resztę scian na kolor kwitnacy migdalowiec a zupełnie nie wiem jaki kolor dac zaslon i narzuta:( pomożecie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Weronika2021 0 Napisano Lipiec 13, 2021 Sandrasandra123 zapomniałam dodać ze meble mam biale i duże okno balkonowe, a jak byś widziala zaslony i narzute w kolorze jasna szarym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Weronika2021 0 Napisano Lipiec 13, 2021 Super, a jeszcze zapytam w jakich kolorach bys widziala dodatki ( dywan itd);) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Weronika2021 0 Napisano Lipiec 13, 2021 Nie będzie za dużo kolorów różnych?:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Weronika2021 0 Napisano Lipiec 13, 2021 Nie rozumiem pytania ? I dlaczego Pani pyta ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Weronika2021 0 Napisano Lipiec 14, 2021 18 godzin temu, Sandrasandra123 napisał: Będzie ale to wszystko się skomponuje Pozwolę sobie jeszcze zapytać, jakby widziala Pani dodatki w kolorze czarnym ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arleta306 0 Napisano Lipiec 14, 2021 Beż i biały moim zdaniem, a najlepiej beżowe zasłony i biała narzuta :D Dodatkowo polecam jakieś świeczki, ramki ze zdjęciami, żeby dodać sypialni takiego smaczku, że jest to twoja prywatna sfera. Ja kupuję takie rzeczy na skladnicatowarow pl bo maja tam tanie takie rzeczy i spory wybór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach