maxmara 303 Napisano Lipiec 16, 2021 Co myślicie o tej blogerce ? Ja powiem szczerze nic do niej nie mam, ale trudno mi zdefiniować jej profil. Kiedyś wrzucała zdjęcia ciuchów, stylizacji, potem przerzuciła się na tego Bartka, następnie wcieliła się w nauczycielkę angielskiego przez instastory. Ostatnio stworzyła kalendarz w kwiatki i w sumie to nie wiadomo o co chodzi. jak każda szanująca się blogerka pewnie niedługo wyda eBook podróżniczy lub kulinarny … Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Uzytkownikanonimowy 403 Napisano Lipiec 16, 2021 5 minut temu, maxmara napisał: Co myślicie o tej blogerce ? Ja powiem szczerze nic do niej nie mam, ale trudno mi zdefiniować jej profil. Kiedyś wrzucała zdjęcia ciuchów, stylizacji, potem przerzuciła się na tego Bartka, następnie wcieliła się w nauczycielkę angielskiego przez instastory. Ostatnio stworzyła kalendarz w kwiatki i w sumie to nie wiadomo o co chodzi. jak każda szanująca się blogerka pewnie niedługo wyda eBook podróżniczy lub kulinarny … Mnie osobiście irytuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ma_gnolka 785 Napisano Lipiec 16, 2021 9 godzin temu, Uzytkownikanonimowy napisał: Mnie osobiście irytuje Kiedyś ja obserwowałam ale za dużo reklam i nie dało się tego oglądać. To było jeszcze za czasów jak była w ciąży z synkiem... Nie pamiętam już imienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tempicka 615 Napisano Maj 5, 2023 Co tam słychać u tej inteligentnej inaczej "blogerki" i jej chłopaczka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tulfinek 403 Napisano Maj 5, 2023 58 minut temu, tempicka napisał: Co tam słychać u tej inteligentnej inaczej "blogerki" i jej chłopaczka? Urodziła trzecie dziecko (córka) i kończą budowe domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach